Crnadak se sastao sa Palmerom

Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak u Sjedinjenim Američkim Državama razgovarao sa Metju Palmerom, zamjenikom pomoćnika državnogsekretara SAD.

Bosna i Hercegovina 04.06.2019 | 14:56
Crnadak se sastao sa Palmerom
Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak boravi u višednevnoj posjeti Sjedinjenim Američkim Državama i u okviru posjete sastao se sinoć sa Metju Palmerom, zamjenikom pomoćnika državnog sekretara SAD.

Sastanak je održan u Stejt Departmentu u Vašingtonu.

Glavna tema razgovora bila je aktuelna politička situacija u Republici Srpskoj i BiH, kao i proces formiranja vlasti.

Posjetu Sjedinjenim Američkim Državama ministar Crnadak nastavlja danassastankom sa predsjednicom organizacije „German Marshall Fund“ Heren Donfrid.

U drugom dijelu posjete planirano je da se ministar sastane sa predstavnicimaudruženja građana iz Republike Srpske i BiH, a u planu je i posjeta eparhiji novogračaničko-srednjezapadnoameričkoj i susret sa episkopom Longinom.

BN TV

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Petar

04.06.2019 13:02

Šta je dobro uradio za REPUBLIKU SRPSKU. Vjerovatno je pljuvao po vlastima REPUBLIKE SRPSKE i rekao mu da su on i njegova partija za NATO ali im Dodik kvari planove pa bi USA trebala da ga smjeni.

ODGOVORITE
Name

re

04.06.2019 13:21

Neki dan dobro reče jedan penzioner jel to Dodik hoće mene da ubijedi da mi je pun frižider i novčanik. E tako bih i ja tebe pitao šta je to dobro uradila vlast u RS.

Name

mladi

04.06.2019 13:26

PETRE NE BUDALI , MILE SE NE MOŽE SASTATI NI SA POMOĆNIKOM ZAMJENIKA NI JEDNE DRŽAVE NA SVIJETU. SAMO SRBE NA SRBE PA SU BOŠNJACI I HRVATI MIRNI. ISTINU JE REKAO AMERIČKI KONGRESMEN O SRBIMA.

Name

Re Petar

04.06.2019 14:00

to Petre Srbine. I Amerika se plasi naseg mocnog predsjednika. Klecaju noge pred njim, u misiju rupu se sakriju kad se spomene njegovo ime. Mnogo vece drzave su pokleknule ali oni nisu imali srece da imaju Dodika za predsjednika.