Иванишевић поручио Кирјосу...

Имај поштовања! "Нека се докаже на терену, да победи Ђоковића и онда нека се насмеје, а не да вређа", порука је Горана Иванишевића за Ника Кирјоса.

Тенис 04.06.2019 | 14:56
Иванишевић поручио Кирјосу...
Ник Кирјос озбиљно има нешто против Новака Ђоковића…

Аустралијски тенисер недавно је на Тwиттеру критиковао радовање српског тенисера. И не само да се контроверзном Кријосу није свидео начин на који Ђоковић прославља своје победе шаљући љубав публици, већ је да би описао своје гађење употребио и теже речи.

"Новак никад неће бити најбољи свих времена за мене. То је Роџер Федерер. Ако будем победио Новака у нашем следећем мечу, прославу пред њим као што он прославља победе. Он има болесну опсесију да буде вољен. Толико жели да буде вољен да ја то не могу да поднесем. Не могу да верујем да је Ђоковић толико пута победио Мареја, играо сам против обојице, Енди је много бољи тенисер".

Новак је, међутим, остао равнодушан на јавно изречено мишљење млађег колеге за разлику од Горана Иванишевића.

"Ти момци су 350 дана годишње заједно, не можеш тако ружно да причаш о колегама. Можда неког волиш више или мање, али како ће неко да прослави победу или нешто слично, кога брига", изнервирао је Кирјос бившег хрватског тенисера.

Освајач Вимблдона из 2001. сматра да Ник има прилику да се на терену докаже пред Новаком.

"У својој глави размишљај о чему желиш, али тако не смеш да говориш о колегама на терену, то је за мене једина ствар коју Ник треба да промени. Одради посао, победи га и насмеј се, али да причаш свашта након дуела, то није добро. Никад нисам показао непоштовање према противницима у интервјуима, група тенисера је једна велика породица на различитим турнирима. Неки дани су добри, неки лоши... Ник ће бити увек високо мотивисан када игра против Новака и Рафе, али када толико желите јако да савладате некога, углавном изгубите", рекао је Иванишевић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Да

04.06.2019 13:33

Нека побјеђује и он па прославља како хоће али не бацањем столица. Ееее ал' треба побиједити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИ

04.06.2019 13:40

Свака част мајсторе.

ОДГОВОРИТЕ