Ivanišević poručio Kirjosu...

Imaj poštovanja! "Neka se dokaže na terenu, da pobedi Đokovića i onda neka se nasmeje, a ne da vređa", poruka je Gorana Ivaniševića za Nika Kirjosa.

Tenis 04.06.2019 | 14:56
Ivanišević poručio Kirjosu...
Nik Kirjos ozbiljno ima nešto protiv Novaka Đokovića…

Australijski teniser nedavno je na Twitteru kritikovao radovanje srpskog tenisera. I ne samo da se kontroverznom Krijosu nije svideo način na koji Đoković proslavlja svoje pobede šaljući ljubav publici, već je da bi opisao svoje gađenje upotrebio i teže reči.

"Novak nikad neće biti najbolji svih vremena za mene. To je Rodžer Federer. Ako budem pobedio Novaka u našem sledećem meču, proslavu pred njim kao što on proslavlja pobede. On ima bolesnu opsesiju da bude voljen. Toliko želi da bude voljen da ja to ne mogu da podnesem. Ne mogu da verujem da je Đoković toliko puta pobedio Mareja, igrao sam protiv obojice, Endi je mnogo bolji teniser".

Novak je, međutim, ostao ravnodušan na javno izrečeno mišljenje mlađeg kolege za razliku od Gorana Ivaniševića.

"Ti momci su 350 dana godišnje zajedno, ne možeš tako ružno da pričaš o kolegama. Možda nekog voliš više ili manje, ali kako će neko da proslavi pobedu ili nešto slično, koga briga", iznervirao je Kirjos bivšeg hrvatskog tenisera.

Osvajač Vimbldona iz 2001. smatra da Nik ima priliku da se na terenu dokaže pred Novakom.

"U svojoj glavi razmišljaj o čemu želiš, ali tako ne smeš da govoriš o kolegama na terenu, to je za mene jedina stvar koju Nik treba da promeni. Odradi posao, pobedi ga i nasmej se, ali da pričaš svašta nakon duela, to nije dobro. Nikad nisam pokazao nepoštovanje prema protivnicima u intervjuima, grupa tenisera je jedna velika porodica na različitim turnirima. Neki dani su dobri, neki loši... Nik će biti uvek visoko motivisan kada igra protiv Novaka i Rafe, ali kada toliko želite jako da savladate nekoga, uglavnom izgubite", rekao je Ivanišević.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Da

04.06.2019 13:33

Neka pobjeđuje i on pa proslavlja kako hoće ali ne bacanjem stolica. Eeee al' treba pobijediti.

ODGOVORITE
Name

MI

04.06.2019 13:40

Svaka čast majstore.

ODGOVORITE