Напао полицајце на увиђају

Мушкарац чији су иницијали М. К. /29/ ухапшен је због напада на полицајце у Шамцу, саопштено је из Полицијске управе Бијељина.  

Република Српска 04.06.2019 | 12:28
Напао полицајце на увиђају
Уз извјештај о кривичном дјелу напад на службено лице у вршењу службене дужности, он је предат у надлежност Окружном тужилаштву у Добоју, а с обзиром на то да је ријеч о вишеструком повратнику у вршењу оваквих дјела, Основни суд у Добоју одредио је М.К. једномјечени притвор.

Двадесетдеветогодишњак је јуче, 15 минута послије поноћи, возилом “голф четири” слетио са коловоза, а у овој саобраћајној незгоди причињена је мања материјална штета. 

Током вршења увиђаја, он је почео да вријеђа полицајце и да им упућује озбиљне пријетње, након чега је ухапшен.

Ухапшени је и након тога наставио са вријеђањем и упућивањем пријетњи, а алкотестирањем је утврђено да има 1,51 промил алкохола у организму.

Полиција наводи да је ријеч о мушкарцу који је четири пута правоснажно осуђен због напада на службено лице у вршењу службене дужности и вишеструком повратнику у вршењу кривичних дјела насилничко понашање, угрожавање сигурности и кривичних дјела против имовине.

(Срна)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

ре

04.06.2019 10:44

А када један доказани криминалац са читавом серијом кривичних дела пљачка и пробљавања кућа човеку обије кућу опљчка га, и када полиција то након одибјања да уради после 6 месеци прихвати да је он, и доказе на његовом претресу, пре самог обијања и после обијања тај исти крминалца човекку коме је обиоо кућу прети убиством чланова породице, пре тога му на њиви код куће прети пребијањм и изнудом новца, затим му прети у Лопарама пред полицијом, суд такву оптужницу одбацује, третирајуће само као неко угрожавање безбедности, а не као претње убиством, претње пребијањем, изнуду новца, итд. А за тужбу за тешку крађу и обијане куће суд криминиалцу даје условну казну 4 месеца на годину дана. Ето тако раде судови само да се зна. Зар и такви криминалци не треба да леже у затвору, а не да се шепуре на слободи хвалећи се како им нико ништа не може. Доказ да су судови корумпирани, чим ослобађају лопове за тешке крађе обијања и пљачке кућа, за претње убиством читаве породице. Јел требало том осноновм суду да криминалац побије све у кући бацањем бомбе па да тек онда буде осуђен. Судови подстичу криминал, штите кримианлце и нагађају се са криминалцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опоп

04.06.2019 10:45

То родјо недај на себе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јојо

04.06.2019 11:01

само добро надегенецити да му други пут не падне на памет.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

04.06.2019 17:59

Па да пуца на полицију! Ми јесмо дзунгла, али ово се треба ријесити законом (затвором), а не притвором, као да је возио пијан, па притворен док се не отријезни.

Name

Драгце

04.06.2019 11:43

Треба му бубреге одбити па би видио били опет нападао полицију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

04.06.2019 18:01

Такве методе мозда дјелују код "постеног свијета", док код фукаре не.