Napao policajce na uviđaju

Muškarac čiji su inicijali M. K. /29/ uhapšen je zbog napada na policajce u Šamcu, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.  

Republika Srpska 04.06.2019 | 12:28
Napao policajce na uviđaju
Uz izvještaj o krivičnom djelu napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, on je predat u nadležnost Okružnom tužilaštvu u Doboju, a s obzirom na to da je riječ o višestrukom povratniku u vršenju ovakvih djela, Osnovni sud u Doboju odredio je M.K. jednomječeni pritvor.

Dvadesetdevetogodišnjak je juče, 15 minuta poslije ponoći, vozilom “golf četiri” sletio sa kolovoza, a u ovoj saobraćajnoj nezgodi pričinjena je manja materijalna šteta. 

Tokom vršenja uviđaja, on je počeo da vrijeđa policajce i da im upućuje ozbiljne prijetnje, nakon čega je uhapšen.

Uhapšeni je i nakon toga nastavio sa vrijeđanjem i upućivanjem prijetnji, a alkotestiranjem je utvrđeno da ima 1,51 promil alkohola u organizmu.

Policija navodi da je riječ o muškarcu koji je četiri puta pravosnažno osuđen zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti i višestrukom povratniku u vršenju krivičnih djela nasilničko ponašanje, ugrožavanje sigurnosti i krivičnih djela protiv imovine.

(Srna)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

re

04.06.2019 10:44

A kada jedan dokazani kriminalac sa čitavom serijom krivičnih dela pljačka i probljavanja kuća čoveku obije kuću opljčka ga, i kada policija to nakon odibjanja da uradi posle 6 meseci prihvati da je on, i dokaze na njegovom pretresu, pre samog obijanja i posle obijanja taj isti krminalca čovekku kome je obioo kuću preti ubistvom članova porodice, pre toga mu na njivi kod kuće preti prebijanjm i iznudom novca, zatim mu preti u Loparama pred policijom, sud takvu optužnicu odbacuje, tretirajuće samo kao neko ugrožavanje bezbednosti, a ne kao pretnje ubistvom, pretnje prebijanjem, iznudu novca, itd. A za tužbu za tešku krađu i obijane kuće sud kriminialcu daje uslovnu kaznu 4 meseca na godinu dana. Eto tako rade sudovi samo da se zna. Zar i takvi kriminalci ne treba da leže u zatvoru, a ne da se šepure na slobodi hvaleći se kako im niko ništa ne može. Dokaz da su sudovi korumpirani, čim oslobađaju lopove za teške krađe obijanja i pljačke kuća, za pretnje ubistvom čitave porodice. Jel trebalo tom osnonovm sudu da kriminalac pobije sve u kući bacanjem bombe pa da tek onda bude osuđen. Sudovi podstiču kriminal, štite krimianlce i nagađaju se sa kriminalcima.

ODGOVORITE
Name

Opop

04.06.2019 10:45

To rodjo nedaj na sebe

ODGOVORITE
Name

Jojo

04.06.2019 11:01

samo dobro nadegeneciti da mu drugi put ne padne na pamet.....

ODGOVORITE
Name

Direkt

04.06.2019 17:59

Pa da puca na policiju! Mi jesmo dzungla, ali ovo se treba rijesiti zakonom (zatvorom), a ne pritvorom, kao da je vozio pijan, pa pritvoren dok se ne otrijezni.

Name

Dragce

04.06.2019 11:43

Treba mu bubrege odbiti pa bi vidio bili opet napadao policiju.

ODGOVORITE
Name

Direkt

04.06.2019 18:01

Takve metode mozda djeluju kod "postenog svijeta", dok kod fukare ne.