Вазура о прелазном року...

За њих стижу понуде. . .  Најтраженији Страхиња Павловић и Рикардо Гомеш, али понуда има и за друге.

Фудбал 04.06.2019 | 12:43
Вазура о прелазном року...
Партизан је почео реконструкцију тима.

У Хумској су, према речима директора Милоша Вазуре, нацрти за нови, освежени Партизан одавно на столу и сада предстоји само да се на најбољи начин и у што краћем року одради посао око довођења, али и продаје играча.

Челник клуба из Хумске најавио је буран прелазни рок у којем ће црно-бели остати без неколико стандардних првотимаца.

"Имамо доста понуда за Страхињу Павловића, која је бивши тренер Зоран Мирковић на полусезони 'бацио у ватру'. И Рикардо је занимљив другим клубовима, али не мањкају понуде ни за Николићем, Закарићем, Милетићем, Светом Марковићем, Здјеларом, Шћекићем... Одрадићемо прелазни рок у договору са стручним штабом", рекао је Вазура за ТВ Партизан.

"Парни ваљак" је наводно већ све договорио око преласка Павловића у Јувентус за више од пет милиона евра.

Млади директор није крио да црно-беле током лета чека реконструкција тима, највећа последњих година.

"Морамо у потпуности да реконструишемо тим. Мислим да ћемо имати добар прелазни рок, да неке играче што касније продамо, да бисмо прошли што даље у Европи, а приоритет је пласман у групну фазу Лиге Европе. Морамо да направимо добар тим. За нас је прелазни рок кренуо пре месец дана. Наши скаути константно раде по 7-8 сати, шеф струке Саво Милошевић такође и близу смо довођења, али и продаја неких играча", навео је Вазура.

Партизан ће грешке у прелазном року морати да сведе на минимум.

"Ако и буде неких грешака, морамо да створимо тима да оне не утичу на резултат. Свесни смо да неке ствари нису добро урађене, али не тако како се прича. Ја сам поносан, сваке године смо освојили неки трофеј. Морамо да имамо финансијску стабилност, а из те стабилности доћи ће и резултат", подвукао је Милош Вазура.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар