Vazura o prelaznom roku...

Za njih stižu ponude. . .  Najtraženiji Strahinja Pavlović i Rikardo Gomeš, ali ponuda ima i za druge.

Fudbal 04.06.2019 | 12:43
Vazura o prelaznom roku...
Partizan je počeo rekonstrukciju tima.

U Humskoj su, prema rečima direktora Miloša Vazure, nacrti za novi, osveženi Partizan odavno na stolu i sada predstoji samo da se na najbolji način i u što kraćem roku odradi posao oko dovođenja, ali i prodaje igrača.

Čelnik kluba iz Humske najavio je buran prelazni rok u kojem će crno-beli ostati bez nekoliko standardnih prvotimaca.

"Imamo dosta ponuda za Strahinju Pavlovića, koja je bivši trener Zoran Mirković na polusezoni 'bacio u vatru'. I Rikardo je zanimljiv drugim klubovima, ali ne manjkaju ponude ni za Nikolićem, Zakarićem, Miletićem, Svetom Markovićem, Zdjelarom, Šćekićem... Odradićemo prelazni rok u dogovoru sa stručnim štabom", rekao je Vazura za TV Partizan.

"Parni valjak" je navodno već sve dogovorio oko prelaska Pavlovića u Juventus za više od pet miliona evra.

Mladi direktor nije krio da crno-bele tokom leta čeka rekonstrukcija tima, najveća poslednjih godina.

"Moramo u potpunosti da rekonstruišemo tim. Mislim da ćemo imati dobar prelazni rok, da neke igrače što kasnije prodamo, da bismo prošli što dalje u Evropi, a prioritet je plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Moramo da napravimo dobar tim. Za nas je prelazni rok krenuo pre mesec dana. Naši skauti konstantno rade po 7-8 sati, šef struke Savo Milošević takođe i blizu smo dovođenja, ali i prodaja nekih igrača", naveo je Vazura.

Partizan će greške u prelaznom roku morati da svede na minimum.

"Ako i bude nekih grešaka, moramo da stvorimo tima da one ne utiču na rezultat. Svesni smo da neke stvari nisu dobro urađene, ali ne tako kako se priča. Ja sam ponosan, svake godine smo osvojili neki trofej. Moramo da imamo finansijsku stabilnost, a iz te stabilnosti doći će i rezultat", podvukao je Miloš Vazura.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar