Неће моћи као некад…!

Леверкузен одбио 90. 000. 000 евра за Хаверца! Невероватан одговор са Бај Арене.

Фудбал 04.06.2019 | 10:02
Неће моћи као некад…!
Навикао је Бајерн да кад нешто жели из Бундеслиге, то и добије. По цени коју он диктира. Једна од омиљених муштерија за “пљачку” им је годинама био Бајер из Леверкузена. Узимали су Баварци из Леверкузена шта им се ћефне. Пут Минхена су ишли Жоржињо, Луцио, Роберт Ковач, Балак, Зе Роберто, голман Бут…

Намерео се Бајерн и сада на звезду Левркузена, решио да доведе Каја Хаверца, али је добио шокантан одговор.

Немачки медији вечерас откривају да је Бајер Леверкузен одбио понуду Бајерна тешку 90.000.000 евра за, по многима, најталентованијег немачког фудбалера!

То је одговор каквом се у Минхену нису надали. Понуда је била и више него великодушна за момка чија се реална вредност процењује на неких 70.000.000 евра. Веровали су да ће у Леверкузену пасти са столице када виде шта им је понуђено, али клуб са Бај Арене је глатко одбио.

У Леверкузену су решили да по сваку цену задрже свој бисер и да не распродају екипу која је изборила пласман у Лигу шампиона. Борусија Дортмунд им је већ преотела Јулијана Брамта, али ту ништа нису могли јер је крилни нападач имао лаку излазну калузулу. Хаверц нема фиксну цену и Фармацеути су решили да одбију рекорд немачког фудбала.

Хаверц је поникао у Леверкузену у који је дошао као 11-годишњак. Још када је имао 16 година, Немачка је брујала о њговом таленту, а са 17 година је постао најмлађи дебитант у историји Бајер Леверкузена. Минуле сезоне је био најбоиљи играч екипе, постигао је чак 17 бундеслигашких голова, усталио се у репрезентацији Немачке и исписао све препоруке за Бајерн.

Међутим, Баварци овога пута нису добили што су желели.

Извор: моззартспорт

ФОТО: реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар