Neće moći kao nekad…!

Leverkuzen odbio 90. 000. 000 evra za Haverca! Neverovatan odgovor sa Baj Arene.

Fudbal 04.06.2019 | 10:02
Neće moći kao nekad…!
Navikao je Bajern da kad nešto želi iz Bundeslige, to i dobije. Po ceni koju on diktira. Jedna od omiljenih mušterija za “pljačku” im je godinama bio Bajer iz Leverkuzena. Uzimali su Bavarci iz Leverkuzena šta im se ćefne. Put Minhena su išli Žoržinjo, Lucio, Robert Kovač, Balak, Ze Roberto, golman But…

Namereo se Bajern i sada na zvezdu Levrkuzena, rešio da dovede Kaja Haverca, ali je dobio šokantan odgovor.

Nemački mediji večeras otkrivaju da je Bajer Leverkuzen odbio ponudu Bajerna tešku 90.000.000 evra za, po mnogima, najtalentovanijeg nemačkog fudbalera!

To je odgovor kakvom se u Minhenu nisu nadali. Ponuda je bila i više nego velikodušna za momka čija se realna vrednost procenjuje na nekih 70.000.000 evra. Verovali su da će u Leverkuzenu pasti sa stolice kada vide šta im je ponuđeno, ali klub sa Baj Arene je glatko odbio.

U Leverkuzenu su rešili da po svaku cenu zadrže svoj biser i da ne rasprodaju ekipu koja je izborila plasman u Ligu šampiona. Borusija Dortmund im je već preotela Julijana Bramta, ali tu ništa nisu mogli jer je krilni napadač imao laku izlaznu kaluzulu. Haverc nema fiksnu cenu i Farmaceuti su rešili da odbiju rekord nemačkog fudbala.

Haverc je ponikao u Leverkuzenu u koji je došao kao 11-godišnjak. Još kada je imao 16 godina, Nemačka je brujala o njgovom talentu, a sa 17 godina je postao najmlađi debitant u istoriji Bajer Leverkuzena. Minule sezone je bio najboilji igrač ekipe, postigao je čak 17 bundesligaških golova, ustalio se u reprezentaciji Nemačke i ispisao sve preporuke za Bajern.

Međutim, Bavarci ovoga puta nisu dobili što su želeli.

Izvor: mozzartsport

FOTO: reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar