Рат евролигашких титана за Слукаса!

Барселона нуди највише, ЦСКА чека, Олимпијакос се нада. . .  У игри Реал Мадрид, чека се реакција Фенера. . .

Кошарка 04.06.2019 | 11:18
Рат евролигашких титана за Слукаса!
Већ годинама грчки плејмејкер Костас Слукас је један од најјачих адута Фенербахчеа. Могуће је да ће Жељко Обрадовић ускоро морати да се окрене другим решењима. Наиме, Слукас је лета 2017. године потписао уговор на 2+1 годину са некадашњим шампионом Европе. И већ је обавестио челнике Фенера да неће користи опциону годину, те да ће на крају сезоне постати слободан агент.

Довољно разлога да бројни клубови крену у потеру за грчким организатором игре. Фенербахче је понудио нови, трогодишњи уговор Слукасу, али... Далеко од тога да су Турци понудили највише.

Према писању Еурохупса најбољу понуду на адресу Костаса Слукаса послала је Барселона. Каталонце које тренира Светислав Пешић чека нова, велика реконструкција тима. А Слукас је препознат као један од будућих носилаца. Поред Барселоне и Реал је опипавао пулс грчког интернационалца, али се окренуо другим решењима.

Ситуацију око Слукаса прати и нови шампион Европе ЦСКА из Москве. Међутим, чека се крај ВТБ лиге и развој ситуације са Итудисом.

На крају списак заинтересованих клубова закључује Олимпијакос, тим чији је Слукас већ био члан. Пирејци су доставили трогодишњи уговор, међутим тешко је очекивати да ће то бити наредна станица у каријери Костаса Слукаса. Узимајући у обзир финансијску ситуацију у Грчкој.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар