Rat evroligaških titana za Slukasa!

Barselona nudi najviše, CSKA čeka, Olimpijakos se nada. . .  U igri Real Madrid, čeka se reakcija Fenera. . .

Košarka 04.06.2019 | 11:18
Rat evroligaških titana za Slukasa!
Već godinama grčki plejmejker Kostas Slukas je jedan od najjačih aduta Fenerbahčea. Moguće je da će Željko Obradović uskoro morati da se okrene drugim rešenjima. Naime, Slukas je leta 2017. godine potpisao ugovor na 2+1 godinu sa nekadašnjim šampionom Evrope. I već je obavestio čelnike Fenera da neće koristi opcionu godinu, te da će na kraju sezone postati slobodan agent.

Dovoljno razloga da brojni klubovi krenu u poteru za grčkim organizatorom igre. Fenerbahče je ponudio novi, trogodišnji ugovor Slukasu, ali... Daleko od toga da su Turci ponudili najviše.

Prema pisanju Eurohupsa najbolju ponudu na adresu Kostasa Slukasa poslala je Barselona. Katalonce koje trenira Svetislav Pešić čeka nova, velika rekonstrukcija tima. A Slukas je prepoznat kao jedan od budućih nosilaca. Pored Barselone i Real je opipavao puls grčkog internacionalca, ali se okrenuo drugim rešenjima.

Situaciju oko Slukasa prati i novi šampion Evrope CSKA iz Moskve. Međutim, čeka se kraj VTB lige i razvoj situacije sa Itudisom.

Na kraju spisak zainteresovanih klubova zaključuje Olimpijakos, tim čiji je Slukas već bio član. Pirejci su dostavili trogodišnji ugovor, međutim teško je očekivati da će to biti naredna stanica u karijeri Kostasa Slukasa. Uzimajući u obzir finansijsku situaciju u Grčkoj.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar