Лотито о понудама за Сергеја...

Прошле године смо одбили, сада желимо да будемо сигурни да играчи имају мотив да остану.  Први човек Римљана прошлог лета је тражио суму коју није желео да прихвати ниједан заинтересовани клуб, а сада је изгледа спреман да га се одрекне свог играча када је цена реално драстично нижа.

Фудбал 03.06.2019 | 19:16
Лотито о понудама за Сергеја...
Са газдом Лација Клаудијом Лотитом никада нисте начисто, а такав је случај и са будућношћу српског везисте Сергеј Милинковић Савића. Први човек Римљана прошлог лета је тражио суму коју није желео да прихвати ниједан заинтересовани клуб, а сада је изгледа спреман да га се одрекне свог играча када је цена реално драстично нижа.

Причајући о плановима за наредну сезону у интервјуу за радио Раи 1, Лотито се дотакао и теме везане за евентуалан одлазак српског репрзентативца.

"Ми смо успоставили програм, видећемо шта ће нам бити потребно за постицање циљева. Прошле године смо одбили понуде, али овог лета желимо да будемо сигурни да ће играчи имати прави мотив да остану. Наш циљ је да се квалификујемо у Лигу шампиона, имамо солидну основу, Лацио је велика породица", поручио је Лотито.

Газда Лација је потврдио је да ће на кормилу тима остати Симоне Инзаги, који се протеклих недеља повезивао са Јувентусом и Миланом.

"Постигли смо договор са Инзагијем, остало је још да договоримо детаље. Та обнова се очекивала, без обзира се писало по медијима", додао је први човек Лација.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар