Lotito o ponudama za Sergeja...

Prošle godine smo odbili, sada želimo da budemo sigurni da igrači imaju motiv da ostanu.  Prvi čovek Rimljana prošlog leta je tražio sumu koju nije želeo da prihvati nijedan zainteresovani klub, a sada je izgleda spreman da ga se odrekne svog igrača kada je cena realno drastično niža.

Fudbal 03.06.2019 | 19:16
Lotito o ponudama za Sergeja...
Sa gazdom Lacija Klaudijom Lotitom nikada niste načisto, a takav je slučaj i sa budućnošću srpskog veziste Sergej Milinković Savića. Prvi čovek Rimljana prošlog leta je tražio sumu koju nije želeo da prihvati nijedan zainteresovani klub, a sada je izgleda spreman da ga se odrekne svog igrača kada je cena realno drastično niža.

Pričajući o planovima za narednu sezonu u intervjuu za radio Rai 1, Lotito se dotakao i teme vezane za eventualan odlazak srpskog reprzentativca.

"Mi smo uspostavili program, videćemo šta će nam biti potrebno za posticanje ciljeva. Prošle godine smo odbili ponude, ali ovog leta želimo da budemo sigurni da će igrači imati pravi motiv da ostanu. Naš cilj je da se kvalifikujemo u Ligu šampiona, imamo solidnu osnovu, Lacio je velika porodica", poručio je Lotito.

Gazda Lacija je potvrdio je da će na kormilu tima ostati Simone Inzagi, koji se proteklih nedelja povezivao sa Juventusom i Milanom.

"Postigli smo dogovor sa Inzagijem, ostalo je još da dogovorimo detalje. Ta obnova se očekivala, bez obzira se pisalo po medijima", dodao je prvi čovek Lacija.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar