Процес изградње новог Реал Мадрида...

До краја недеље потписују Јовић, Азар и Менди! Циљ је да се све оконча ове недеље, како би играчи могли несметано могли на окупљања својих репрезентативних селекција, а потом и на одмор, где би прикупили довољно енергије за званичан почетак припрема екипе Зинедина Зидана 8. јула.

Фудбал 03.06.2019 | 23:15
Процес изградње новог Реал Мадрида...
Сезона 2018/2019. стављена је у архиву, као једна од најлошијих у новијој историји Реал Мадрида. Време је да се започне процес стварања нове генерације играча Краљевског клуба, па угледна Марка најваљује да ће ове седмице бити финиширани преговори са тројицом играча. У питању су трансфери Луке Јовића, ЕденаАзара и Ферлана Мендија.

Мадриђани већ неко време раде на преговорима око ових играча, а сада ка је сезона у свим такмичењима и званично завршена ради се на финализацији послова. Циљ је да се све оконча ове недеље, како би играчи несметано могли на окупљања својих репрезентативних селекција, а потом и на одмор, где би прикупили довољно енергије за званичан почетак припрема екипе Зинедина Зидана 8. јула.

Потписивање Азара ће бити најзвучније, па је се очекује да ће они бити прво озвачено. Белгијанац је једна од највећи фудбалских звезда данашњице, али преговори са Челсијем још увек нису и званићно завршени, иако врло добро напредују. Марка верује да би све могло да се финишира већ у току данашњег дана. Обештећење ће износити око 120.000.000, иако се у Мадриду још увек надају да би цифру ипак могли мало да спусте. Ускоро ће бити затворен и Мендијев трансфер из Лиона. Остало је још да се финиширају детаљу трансфера, али се очекује да ће Мадриђани дати званичну потврду ове недеље. Раније се помињало да би трансфер одличног левог бека требало да износи око 50.000.000 евра.

Коначно, оно што највише занима овдашњу јавност, будућност Луке Јовића. Како пише Марка, трансфер који је куван на тихој ватри коначно улази у циљни правац. Српски нападач је био најкомпликованија операциаја за челнике Реал Мадрида с обзиром да у Ајнтрахту током преговора нису показали никакву флексибилност. Упркос добрим односима два клуба, Немцу нису желели да одступе од 70.000.000 евра обештећења, а верује се да ће коначан договор бити баш у граници између 65.000.000 и 70.000.000 евра. Марка наводи и да су интересовања Барселоне и Бајерна омогућили Ајнтрахту да држи високу цену и од ње не одступи све до данашњег дана. Реал је у међувремену комплетирао догодов са играчем, па се очекује да све ускоро буде готово.

Уколико све буде окончано онако како је планирано, званична презентација играча била би обављена након њихових репрезентативних обавеза. Први ће дрес подићи Еден Азар, како би исти одмах био стављен у продају и нашао се на располагању усхићеним навијачима.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар