Шта све можеш у Енглеској кад си слободан играч?

Рабиоу од Јунајтеда 190. 000 евра недељно, плус 5. 000. 000 по потписивању уговора! Црвени ђаволи на корак од ангажовања везисте Парижана!

Фудбал 03.06.2019 | 14:16
Шта све можеш у Енглеској кад си слободан играч?
Када као слободан играч дочекујете прелазни рок вредите више него многи бољи играчи од вас, а још ако сте талентовани и очекује се да остварите завидну каријеру, онда је то пун погодак. У таквој ситуацији је везиста Пари Сен Жермермена Адријен Рабио, који је према писању острвских медија од Манчестер јунајтеда добио понуду 170.000 фунти недељно (око 192.000 евра), као и накнаду за потпис вредну 5.000.000 евра.

Црвени ђаволи су већ дуго фаворити на листи заинтересованих клубова за 24-годишњег везног играча, којег није било у тиму Томаса Тухела још од утакмице са Црвеном звездом на стадиону Рајко Митић 11. децембра.

Рабио са нашао у немилости клуб због одбијања да продужи сарадњу са клубом, па је потпуно скрајнут у други план и тренирао је са резервним тимом. Ипак, таквој врсти пакла примакао се крај пошто му уговор са Свецима истиче последњег дана јуна.

Рабио је стасао управо у Пари Сен Жермену, за који је одиграо 227 мечева у свим такмичењима и постигао 24 гола. За његове услуге у протеклом периоду интересовање су показали и Реал Мадрид, Тотенхем и Јувентус, али су Црвени ђаволи на корак од коначног договора.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар