Šta sve možeš u Engleskoj kad si slobodan igrač?

Rabiou od Junajteda 190. 000 evra nedeljno, plus 5. 000. 000 po potpisivanju ugovora! Crveni đavoli na korak od angažovanja veziste Parižana!

Fudbal 03.06.2019 | 14:16
Šta sve možeš u Engleskoj kad si slobodan igrač?
Kada kao slobodan igrač dočekujete prelazni rok vredite više nego mnogi bolji igrači od vas, a još ako ste talentovani i očekuje se da ostvarite zavidnu karijeru, onda je to pun pogodak. U takvoj situaciji je vezista Pari Sen Žermermena Adrijen Rabio, koji je prema pisanju ostrvskih medija od Mančester junajteda dobio ponudu 170.000 funti nedeljno (oko 192.000 evra), kao i naknadu za potpis vrednu 5.000.000 evra.

Crveni đavoli su već dugo favoriti na listi zainteresovanih klubova za 24-godišnjeg veznog igrača, kojeg nije bilo u timu Tomasa Tuhela još od utakmice sa Crvenom zvezdom na stadionu Rajko Mitić 11. decembra.

Rabio sa našao u nemilosti klub zbog odbijanja da produži saradnju sa klubom, pa je potpuno skrajnut u drugi plan i trenirao je sa rezervnim timom. Ipak, takvoj vrsti pakla primakao se kraj pošto mu ugovor sa Svecima ističe poslednjeg dana juna.

Rabio je stasao upravo u Pari Sen Žermenu, za koji je odigrao 227 mečeva u svim takmičenjima i postigao 24 gola. Za njegove usluge u proteklom periodu interesovanje su pokazali i Real Madrid, Totenhem i Juventus, ali su Crveni đavoli na korak od konačnog dogovora.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar