Није шала, Барса креће по Нејмара!

И ПСЖ-у нуди Кутиња, Ракитића и Дембелеа у знак помирења! Односи два клуба одавно су врло лоши. . .

Фудбал 03.06.2019 | 13:38
Није шала, Барса креће по Нејмара!
Испрва је кренуло као гласина у коју нико при здравој свести не би поверовао. Али онда су извештаји постајали све учесталији, све озбиљнији да бисмо данас добили и дефинитивни потврду каталонских медија: Барселона је чврсто решена да покуша да овог лета врати Нејмара на стадион “Камп Ноу“! И спремна је да заузврат Пари Сен Жермену препусти Филипеа Кутиња, па чак и Усмана Дембелеа и Ивана Ракитића, пошто сви знају да су два клуба већ годинама на ратној нози.

Отимали су се око Тијага Моте, Марка Вератија, Адријена Рабиоа, Нејмара наравно, а и ту стајемо јер је листа толико дугачка да бисмо превише скренули са теме. Све то значи да су у Барси апсолутно свесни да не би имали никакве шансе да Нејмара врате ако не би Свецима понудили “лулу мира“.

А кад су – о томе каталонски медији пишу већ данима, но смо заиста мислили да ту нема ничег – од самог Нејмара добили сигнале да се покајао што је отишао на Парк принчева и да би се више него радио врати под скуте Лионела Месија схватили су да је то прилика која се не пропушта. Вероватно и због тога што би у супротном Реал могао да крене по Нејмара, а то би представљао најгори сценарио по Блауграну.

Француски медији додуше још ћуте, али каталонски тврде: Барса ће покушати да Насера Ал-Келаифија смекша тројицом играча који су му већ неко време на оку. За Ракитића је наводно прошлог лета послао и конкуретну понуду од 80.000.000 евра. Дембеле је миљеник Томаса Тухела још из дортмундских дана, док се у Барси није баш увукао под кожу навијачима. И на крају Кутињу, необјашњиво разочарање у Барселони, али и даље на конту игара у Ливерпулу један од играча са којим би ризиковали сви највећи клубови.  У Француској га додуше нико није помињао као Тухелову жељу, али у Барси су уверени да ће успети да га искористе као залог у преговорима са Пари Сен Жерменом.

Нападни су, понекад и мало напорни, па су се најугледнији холандски медији обрушили на Спорт и Мундо Депортиво кад се водила прича око доласка Френкија Де Јонга. Традиционално непогрешиви Холанђани – бар кад су фудбалске вести у питању – тврдили су чак да Каталонци ништа не знају и да само лупају јер морају да попуне стране. На крају се испоставило да су Спорт и Мундо ипак имали праве информације. Можда ова прича и не прође, али немојте да сумњате да не одражава планове из врхушке каталонског гиганта.

Остаје тек да се види и да ли би Барса баш жртвовала сву тројицу за Нејмара или би пак свела понуду два имена или можда једну уз доплату...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар