Рајковић: Да су нам ту Миливојевић и Настасић...

"Волео бих да се репрезентацију Србије врате Лука и Матија јер би нам много помогли у борби за пласман на ЕУРО 2020", поручио голман "орлова".

Фудбал 02.06.2019 | 15:19
Рајковић: Да су нам ту Миливојевић и Настасић...
Фудбалери Србије у наставку квалификација за Европско првенство 2020. године 7. јуна гостују Украјини у Љвову.

Голман Предраг Рајковић зна да ће то бити озбиљан тест за "орлове".

"Идемо на победу, али би реми у Украјини доста значио, свакако уз тријумф над Литванијом код куће. Прво гледамо Украјину, хоћемо победу и са њом бисмо завршили добар део квалификација. Тада бисмо на прави начин пребродили два најтежа гостовања у групи", навео је Рајковић у Белом двору, где је компанија "Хеинекен" организовала гледање финала Лиге шампиона.

"МОЛИМ БОГА ДА НЕ ИГРАМ ПРОТИВ ЗВЕЗДЕ"

Предраг Рајковић прати и игре бившег клуба Црвене звезде, против које би могао да игра у квалификацијама за Лигу шампиона уколико остане у Макабију.

"Искрено не бих да се деси то, тешко ми је да играм против Звезде. Ако нас жреб споји то је посао и професионализам. Пробао бих да искључим емоције... Молим Бога да се то не догоди", закључио је Рајковић, уз констатацију да би волео да једног дана брани у елитном такмичењу у дресу Црвене звезде.

Он каже да би за Србију било добро да наступа у најјачем саставу, односно да се у тим врате Лука Миловојевић и Матија Настасић који снису међу "орловима" због несугласица са селектором Младеном Крстајићем.

"Не знам шта се ту дешава и шта се све дешавало... Волео бих да се врате, сваки играч нам значи и доста би нам помогли у квалификацијама".

Најбољи голман израелског првенства сматра да је дошло време да оде из Макаби Тел Авива у једну од пет најјачих лига света.

"Лепо ми је у Макабију, али мислим да је право време да направим искорак у каријери и одем у јачу лигу. Ипак, и ако се не деси трансфер нећу да жалим, иду квалификације за Лигу шампиона и борићемо се за титулу. Срећан сам у Израелу у сваком случају, и не могу ништа лоше да кажем", наводи Рајковић, којем није битно да ли би евентуални трансфер био у Енглеску, Шпанију, Италију, Немачку или Француску.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар