Нечувено: Тим избачен из сале! Серени се журило!

Тим побеснео – Серена га "истерала" из сале јер јој се журило! Доминик Тим, четврти тенисер света, доживео је непријатност после победе на Ролан Гаросу за коју је крива Серена Вилијамс.  Организатори Ролан Гароса озбиљно су се обрукали шестог дана такмичења!

Тенис 02.06.2019 | 13:06
Нечувено: Тим избачен из сале! Серени се журило!
Тим је одржавао конференцију за медије после победе у трећем колу над Паблом Куевасом.

Он се налазио усред разговора са медијима на немачком језику, а онда му је из организације Ролан Гароса саопштено да мора да напусти главну конференцијску салу.

Разлог? Серени Вилијамс се журило после испадања са турнира од Софије Кенин и није могла да чека.

Тим није био задовољан када је сазнао зашто је истеран пре него што је завршио своје обраћање медијима.

"Не разумем ово, стварно. Који је ово ђаво? Стварно, мора да се неко шали са мном. Морам да изађем из сале јер она долази... Добро, онда ћу и ја да одем. Могу и ја да радим шта ми се прохте", изјавио је Тим, који је недуго затим напустио конференцијску салу број 2 и превремено завршио обраћање медијима.

Вилијамс је навикла на повлашћен третман и већински га је заслужила, с обзиром да је вероватно највећа тенисерка свих времена, али је изузетно размуљив бес Тима, четвртог играча на планети и прошлогодишњег финалисте.

Није познато да ли је Серена захтевала да се Тим истера из главне сале, али јесте да је Американка инсистирала да јој се конференција за медије одржи одмах после пораза, иако није имала заказин термин – за разлику од Аустријанца.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар