Лети перје на британском двору

Нова одлука принца Харија и Меган Маркл уздрмала је целу краљевску породицу, а многи брује да су озбиљно нарушени односи између Харија и његовог брата Вилијама.

Свијет 01.06.2019 | 12:43
Лети перје на британском двору
Наиме, војвода и војвоткиња од Сасекса, односно Меган и Хари одлучили су да напусте Краљевску добротворну организацију чији су чланови били заједно са војвоткињом Кејт и принцом Вилијамом.

Само 15 месеци након што су први пут у јавности промовисали нову добротворну иницијативу, Меган и Хари наводно се повлаче и одвајају из "фантастичне четворке", како су их британски медији тада називали.

Сан пише како оба краљевска пара планирају да наставе са добротворним радом, али сваки за себе. Појавили су се бројни коментари да су међу њима заправо озбиљно нарушени односи, али да они то не желе да открију.

Причу су подгрејале и информације да су Мегн и Хари напустили Кенсингтонску палату и преселили се у 40-ак километара удаљени Фрогмор Котиџ. Медији на острву пренели су раније да су Меган Маркл и принц Хари одлучили да напусте Кенсингтонску палату, јер не желе да живе близу Кејт Мидлтон и принца Вилијама.

"Сама палата је магично место, али уједно и место где је апсолутно све забрањено. Стога је најтежи посао за сваког члана краљевске породице да прихвате Меганине амбициозне планове и помогну јој у остваривању истих.

"За њу је фрустрирајуће уколико јој неко каже да нешто не може, док је Кејт, с друге стране, тотална супротност, али и даље снажна жена", рекао је извор близак краљевској породици.

Да на британском двору не престају тензије, посебно између две јетрве, будуће краљице Кејт Мидлтон и Меган Маркл одавно се шушка. Добро упућени тврде да је разлог свега заправо поприлично једноставан.

Од мајског венчања не престају тензије на двору. Добро упућени извори тврде како се разлог заправо крије у сукобу две културе, као и у томе да је Меган навикла да каже све што јој је на памети.

Да Меган и Хари раде све по свом доказали су још једном после недавног порођаја када су поново прекршили краљевски традицију.

Наиме, принц Хари држи сина док његова супруга стоји поред њега. До сада ово никад није била пракса. Принцеза Дајана, као и Кејт Мидлтон су после порођаја са дететом у наручју позирале за медије и фотографе.



(Сан)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Воли бајке

01.06.2019 12:32

Крси устаљена правила. Оцито залутала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Респецт

01.06.2019 14:31

То Меган, разбуцај то легло старих кокошака

ОДГОВОРИТЕ