Leti perje na britanskom dvoru

Nova odluka princa Harija i Megan Markl uzdrmala je celu kraljevsku porodicu, a mnogi bruje da su ozbiljno narušeni odnosi između Harija i njegovog brata Vilijama.

Svijet 01.06.2019 | 12:43
Leti perje na britanskom dvoru
Naime, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, odnosno Megan i Hari odlučili su da napuste Kraljevsku dobrotvornu organizaciju čiji su članovi bili zajedno sa vojvotkinjom Kejt i princom Vilijamom.

Samo 15 meseci nakon što su prvi put u javnosti promovisali novu dobrotvornu inicijativu, Megan i Hari navodno se povlače i odvajaju iz "fantastične četvorke", kako su ih britanski mediji tada nazivali.

San piše kako oba kraljevska para planiraju da nastave sa dobrotvornim radom, ali svaki za sebe. Pojavili su se brojni komentari da su među njima zapravo ozbiljno narušeni odnosi, ali da oni to ne žele da otkriju.

Priču su podgrejale i informacije da su Megn i Hari napustili Kensingtonsku palatu i preselili se u 40-ak kilometara udaljeni Frogmor Kotidž. Mediji na ostrvu preneli su ranije da su Megan Markl i princ Hari odlučili da napuste Kensingtonsku palatu, jer ne žele da žive blizu Kejt Midlton i princa Vilijama.

"Sama palata je magično mesto, ali ujedno i mesto gde je apsolutno sve zabranjeno. Stoga je najteži posao za svakog člana kraljevske porodice da prihvate Meganine ambiciozne planove i pomognu joj u ostvarivanju istih.

"Za nju je frustrirajuće ukoliko joj neko kaže da nešto ne može, dok je Kejt, s druge strane, totalna suprotnost, ali i dalje snažna žena", rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici.

Da na britanskom dvoru ne prestaju tenzije, posebno između dve jetrve, buduće kraljice Kejt Midlton i Megan Markl odavno se šuška. Dobro upućeni tvrde da je razlog svega zapravo poprilično jednostavan.

Od majskog venčanja ne prestaju tenzije na dvoru. Dobro upućeni izvori tvrde kako se razlog zapravo krije u sukobu dve kulture, kao i u tome da je Megan navikla da kaže sve što joj je na pameti.

Da Megan i Hari rade sve po svom dokazali su još jednom posle nedavnog porođaja kada su ponovo prekršili kraljevski tradiciju.

Naime, princ Hari drži sina dok njegova supruga stoji pored njega. Do sada ovo nikad nije bila praksa. Princeza Dajana, kao i Kejt Midlton su posle porođaja sa detetom u naručju pozirale za medije i fotografe.



(San)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Voli bajke

01.06.2019 12:32

Krsi ustaljena pravila. Ocito zalutala.

ODGOVORITE
Name

Respect

01.06.2019 14:31

To Megan, razbucaj to leglo starih kokošaka

ODGOVORITE