Јаке провјере за Србију на Акрополис купу...

Познати ривали. . .

Кошарка 01.06.2019 | 08:00
Јаке провјере за Србију на Акрополис купу...
После одлуке Николе Јокића да заигра на овогодишњем Мундобаскету у Кини српска кошаркашка јавност с нестрпљењем чека шири списак кандидата, а док листа селектора Александра Ђорђевића не угледа светлост дана, већ је познато како ће изгледати комплетне припреме за одбрану сребра освојеног 2014. у Шпанији и напад на злато.

Како је од раније познато, Србија ће 10. августа у Штарк арени дочекати Литванију, да би два дана касније у Каунасу још једном одмерили снаге. Знало се и да ће Србија играти и на Акрополис купу, а сада је откивено и ко ће бити ривали Орлова у Атини. Осим домаћина Грчке, на престижном турниру наћи ће се још и селекције Италије и Турске, а мечеви ће бити одиграни од 16. до 18. августа.

Српска експедиција ће пут Далеког истока кренути већ 20. августа, пошто је у Шењангу заказан турнир на коме учествују још и Француска, Италија и Нови Зеланд.

Светски куп игра се од 31. августа до 15. септембра, а Србија ће у првој фази, у Фошану, играти у групи Д са репрезентацијама Италије, Филипина и Анголе.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар