Послије Звезде сам радио у кафићу!

Џошуа Паркер отворио душу. . .  Некадашњи офанзивац црвено-белих се присетио времена у Београду. . .

Фудбал 31.05.2019 | 21:44
Послије Звезде сам радио у кафићу!
Џошуа Паркер је многима у сећању остао као једно од најлошијих појачања у историји Црвене звезде. Истина, ни за репрезентативца Антигве и Барбуде време у Београду није било мед и млеко. 

Откако је у августу 2015. отеран са стадиона Рајко Митић офанзивац из егзотичне острвске земље неколико пута је откривао детаље о томе како су се у клубу опходили према њему и шта је све наводно трпео док није дефинитивно раскрстио са Србијом. Или можда тако изгледа, пошто је поново отворио њему болно поглавље...

У интервјуу за британски Метро рекао је да су његови проблеми настали већ после треће утакмице у црвено-белом дресу, када је оптужен да је “украо” гол саиграчу, а затим да је клуб “подметао” приче против њега због чега су га, према сопстевеном признању, навијачи замрзели и звиждали му после сваког контакта с лоптом.

”Пре две године фудбал је за мене био завршена ствар. Данас сам овде и могу да кажем да сам с Чарлтоном остварио промоцију у виши ранг енглеског фудбала”, каже Паркер и наставља:

”Као што много људи зна много ствари ми се тада дешавало (док сам био у Звезди), нешто је имало везе с фудбалом, нешто не. Пре две године сам радио у кафићу, а сада сам играо на Вемблију, што је стварно велика ствар”.

Паркер је са Чарлтоном изборио пласман у Чемпионшип после тријумфа над Сандерлендом.

”Испред мене је још много година фудбала, али ово што смо направили за мене је остварење дечачког сна. Доживео сам да се изборим за пласман у виши ранг, био сам капитен своје земље, представљао је на најбољи начин. Играо сам и за Црвену звезду, један од највећих клубова у историји европског фудбала, играо сам и пред 70.000 гледалаца”.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар