Poslije Zvezde sam radio u kafiću!

Džošua Parker otvorio dušu. . .  Nekadašnji ofanzivac crveno-belih se prisetio vremena u Beogradu. . .

Fudbal 31.05.2019 | 21:44
Poslije Zvezde sam radio u kafiću!
Džošua Parker je mnogima u sećanju ostao kao jedno od najlošijih pojačanja u istoriji Crvene zvezde. Istina, ni za reprezentativca Antigve i Barbude vreme u Beogradu nije bilo med i mleko. 

Otkako je u avgustu 2015. oteran sa stadiona Rajko Mitić ofanzivac iz egzotične ostrvske zemlje nekoliko puta je otkrivao detalje o tome kako su se u klubu ophodili prema njemu i šta je sve navodno trpeo dok nije definitivno raskrstio sa Srbijom. Ili možda tako izgleda, pošto je ponovo otvorio njemu bolno poglavlje...

U intervjuu za britanski Metro rekao je da su njegovi problemi nastali već posle treće utakmice u crveno-belom dresu, kada je optužen da je “ukrao” gol saigraču, a zatim da je klub “podmetao” priče protiv njega zbog čega su ga, prema sopstevenom priznanju, navijači zamrzeli i zviždali mu posle svakog kontakta s loptom.

”Pre dve godine fudbal je za mene bio završena stvar. Danas sam ovde i mogu da kažem da sam s Čarltonom ostvario promociju u viši rang engleskog fudbala”, kaže Parker i nastavlja:

”Kao što mnogo ljudi zna mnogo stvari mi se tada dešavalo (dok sam bio u Zvezdi), nešto je imalo veze s fudbalom, nešto ne. Pre dve godine sam radio u kafiću, a sada sam igrao na Vembliju, što je stvarno velika stvar”.

Parker je sa Čarltonom izborio plasman u Čempionšip posle trijumfa nad Sanderlendom.

”Ispred mene je još mnogo godina fudbala, ali ovo što smo napravili za mene je ostvarenje dečačkog sna. Doživeo sam da se izborim za plasman u viši rang, bio sam kapiten svoje zemlje, predstavljao je na najbolji način. Igrao sam i za Crvenu zvezdu, jedan od najvećih klubova u istoriji evropskog fudbala, igrao sam i pred 70.000 gledalaca”.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar