Сада је Контеов ред: Завршили смо са "Пазза Интер"!

Интер је представио новог тренера оригиналним видео клипом. Прочитајте његову прву поруку навијачима.

Фудбал 31.05.2019 | 17:21
Сада је Контеов ред: Завршили смо са "Пазза Интер"!
Као што се и очекивало, Антонио Конте (49) преузео је Интер и повешће "неразуре" у сезони 2019/20.

После раскида са Челсијем, италијански стручњак је званично постао тренер миланског клуба у петак у шест ујутру, када је са "Ђузепе Меаце" формално потврђено да је Јувентусова легенда села на клупу.

Интер је Контеа дочекао оригиналним видео снимком, у којем он лично навијачима шаље своје најважније поруке пре првог упознавања у новој улози.

"Коначно, време је да се вратим. Имам много разлога за то. Можда чак превише. И као увек, изазови су испред мене. Али, не могу да дочекам. Овај клуб није за свакога. Његови навијачи ће се питати - зашто баш ја? Зато што делимо исту амбицију, неустрашивост, глад и одлучност", изјавио је Конте, па поручио:

"Сада је мој ред".

Интер ће под Контеом наступити у Лиги шампиона, коју је другу сезону заредом изборио под вођством Лучана Спалетија. Стрепели су навијачи "неразура" до последњег тренутка одлучујуће утакмице против Емполија, али је њихов тим ипак успео да се врати у друштво најбољих.

У другом најавном клипу Контеовог доласка, трофејни стручњак је седео у у друштву директора клуба Стевена Чанга и после кратке шале да је одабрао "Бајерн", одговорио на питање:

"Да ли си спреман за 'Пазза Интер' ('Луди Интер', како пева клупска химна)"?

"Не, нећу 'луди' Интер. Тога нема више", насмејао се Конте.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар