Sada je Konteov red: Završili smo sa "Pazza Inter"!

Inter je predstavio novog trenera originalnim video klipom. Pročitajte njegovu prvu poruku navijačima.

Fudbal 31.05.2019 | 17:21
Sada je Konteov red: Završili smo sa "Pazza Inter"!
Kao što se i očekivalo, Antonio Konte (49) preuzeo je Inter i povešće "nerazure" u sezoni 2019/20.

Posle raskida sa Čelsijem, italijanski stručnjak je zvanično postao trener milanskog kluba u petak u šest ujutru, kada je sa "Đuzepe Meace" formalno potvrđeno da je Juventusova legenda sela na klupu.

Inter je Kontea dočekao originalnim video snimkom, u kojem on lično navijačima šalje svoje najvažnije poruke pre prvog upoznavanja u novoj ulozi.

"Konačno, vreme je da se vratim. Imam mnogo razloga za to. Možda čak previše. I kao uvek, izazovi su ispred mene. Ali, ne mogu da dočekam. Ovaj klub nije za svakoga. Njegovi navijači će se pitati - zašto baš ja? Zato što delimo istu ambiciju, neustrašivost, glad i odlučnost", izjavio je Konte, pa poručio:

"Sada je moj red".

Inter će pod Konteom nastupiti u Ligi šampiona, koju je drugu sezonu zaredom izborio pod vođstvom Lučana Spaletija. Strepeli su navijači "nerazura" do poslednjeg trenutka odlučujuće utakmice protiv Empolija, ali je njihov tim ipak uspeo da se vrati u društvo najboljih.

U drugom najavnom klipu Konteovog dolaska, trofejni stručnjak je sedeo u u društvu direktora kluba Stevena Čanga i posle kratke šale da je odabrao "Bajern", odgovorio na pitanje:

"Da li si spreman za 'Pazza Inter' ('Ludi Inter', kako peva klupska himna)"?

"Ne, neću 'ludi' Inter. Toga nema više", nasmejao se Konte.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar