Нектар Дајак чамац у сигурној луци

Бањалучка пивара и „Нектар Дајак клуб“ настављају успјешну трогодишњу сарадњу, а предстојеће љето у Бањалуци биће у знаку највећих брендова овог града – „Нектар“ пива и дајак чамца.

Република Српска 31.05.2019 | 12:11
Нектар Дајак чамац у сигурној луци
У знак захвалности за подршку раду клуба, али и активностима које организују, представници Спортског удружења грађана „Нектар Дајак клуб“ поклонили су Бањалучкој пивари макету дајака који представља симбол града Бањалука. Предсједник клуба, Андреј Замоло, приликом данашње посјете истакао је важност сарадње, као и подршку коју пивара пружа младима кроз њихове активности.

- Иза нас су заиста три успјешне године сарадње, а вјерујем да ћемо у промоцији Бањалуке, „Нектар“ пива и наравно дајака бити истрајни и у наредном периоду. Бањалучка пивара подржава све наше активности, а данас смо потврдили наставак сарадње. На обострано задовољство, и ове године организујемо „Нектар школу дајакаштва“ кроз коју годишње више од 50 полазника научи управљати дајак чамцем - поручио је предсједник клуба Андреј Замоло.

У оквиру свог друштвено одговорног пословања, Бањалучка пивара настоји подржати што више активности које за циљ имају популаризацију спорта, нарочито оног у који су укључене млађе генерације.

- Наставак сарадње је потврда да смо прије три године били у праву када смо стали иза „Нектар Дајак клуба“. Макета чамца која је данас „упловила“ у наше просторије представља симбол сарадње и заједничког рада на очувању традиције дајакаштва и пиварства на коју Бањалука треба да буде поносна - истакао је Ницхолас Пеннy, генерални директор Бањалучке пиваре.

Пред члановима „Нектар Дајак клуба“ је узбудљива сезона, јер се почетком јула одржава Европско првенство у рафтингу на Врбасу, уз велику подршку Бањалучке пиваре. Предстојећа манифестација „Љето на Врбасу“ и ове године биће испуњена бројним активностима, а осим „Нектар школе дајакаштава“, у августу ће бити организоване бројне промотивне вожње, трке дајака, такмичење „4 цросс дајак“, као и ревијални дајашки ултрамаратон.

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

3176

31.05.2019 12:05

Прелијепи су то цамци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

31.05.2019 14:20

Мислис ова даска за пеглање

Name

001

31.05.2019 18:41

Ста зна цобан ста је дајак, цуј даска за пеглање, ово говедо мора да је из Петровца хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

31.05.2019 21:53

Петровац, Дрвар, Мркоњиц, Мањаца, Грмец,....све је то у Бањалуци,....све стари бањалуцани, градска господа..