Nektar Dajak čamac u sigurnoj luci

Banjalučka pivara i „Nektar Dajak klub“ nastavljaju uspješnu trogodišnju saradnju, a predstojeće ljeto u Banjaluci biće u znaku najvećih brendova ovog grada – „Nektar“ piva i dajak čamca.

Republika Srpska 31.05.2019 | 12:11
Nektar Dajak čamac u sigurnoj luci
U znak zahvalnosti za podršku radu kluba, ali i aktivnostima koje organizuju, predstavnici Sportskog udruženja građana „Nektar Dajak klub“ poklonili su Banjalučkoj pivari maketu dajaka koji predstavlja simbol grada Banjaluka. Predsjednik kluba, Andrej Zamolo, prilikom današnje posjete istakao je važnost saradnje, kao i podršku koju pivara pruža mladima kroz njihove aktivnosti.

- Iza nas su zaista tri uspješne godine saradnje, a vjerujem da ćemo u promociji Banjaluke, „Nektar“ piva i naravno dajaka biti istrajni i u narednom periodu. Banjalučka pivara podržava sve naše aktivnosti, a danas smo potvrdili nastavak saradnje. Na obostrano zadovoljstvo, i ove godine organizujemo „Nektar školu dajakaštva“ kroz koju godišnje više od 50 polaznika nauči upravljati dajak čamcem - poručio je predsjednik kluba Andrej Zamolo.

U okviru svog društveno odgovornog poslovanja, Banjalučka pivara nastoji podržati što više aktivnosti koje za cilj imaju popularizaciju sporta, naročito onog u koji su uključene mlađe generacije.

- Nastavak saradnje je potvrda da smo prije tri godine bili u pravu kada smo stali iza „Nektar Dajak kluba“. Maketa čamca koja je danas „uplovila“ u naše prostorije predstavlja simbol saradnje i zajedničkog rada na očuvanju tradicije dajakaštva i pivarstva na koju Banjaluka treba da bude ponosna - istakao je Nicholas Penny, generalni direktor Banjalučke pivare.

Pred članovima „Nektar Dajak kluba“ je uzbudljiva sezona, jer se početkom jula održava Evropsko prvenstvo u raftingu na Vrbasu, uz veliku podršku Banjalučke pivare. Predstojeća manifestacija „Ljeto na Vrbasu“ i ove godine biće ispunjena brojnim aktivnostima, a osim „Nektar škole dajakaštava“, u avgustu će biti organizovane brojne promotivne vožnje, trke dajaka, takmičenje „4 cross dajak“, kao i revijalni dajaški ultramaraton.

(BN)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

3176

31.05.2019 12:05

Prelijepi su to camci.

ODGOVORITE
Name

re

31.05.2019 14:20

Mislis ova daska za peglanje

Name

001

31.05.2019 18:41

Sta zna coban sta je dajak, cuj daska za peglanje, ovo govedo mora da je iz Petrovca hahaha

ODGOVORITE
Name

re

31.05.2019 21:53

Petrovac, Drvar, Mrkonjic, Manjaca, Grmec,....sve je to u Banjaluci,....sve stari banjalucani, gradska gospoda..