Ванредна конференција Серхија Рамоса...

Да, била је Кина, али у Реалу бих играо за џабе! “Ако и одем, изаћи ћу на главна врата”, каже капитен Краљевског клуба.

Фудбал 31.05.2019 | 09:23
Ванредна конференција Серхија Рамоса...
Био би то кошмаран крај ионако ужасне сезоне за Краљевски клуб. Серхио Рамос иде и то после несугласица са председником Флорентином Перезом. Данима су шпански медији најављивали селидбу 33-годишњег дефанзивца на Далеки исток, да би он данас прекинуо све спекулуације сазвавши ванредну конференцију за новинаре на којој је јасно рекао: “Ја сам Мадридиста и желим да каријеру завршим у Реалу”.

Међутим, признао је да је неких неспоразума било, али како је подвукао у отвореном разговору са представницима медија нису се они тицали новца – а поједини таблоиди су толико инсистирали на томе да су чак писали и како је Рамосова супруга Пилар Рубио улетела у неке грађевинске послове, остала без дозвола и потом направила толике дугове да чувени брачни пар није имао да плати рате кредита?! – већ да просто није био уверен да га Реал више жели на стадиону “Сантјаго Бернабеу”.

Уверава да је зато и само зато тражио састанак са председником Флорентином Перезом, те да није тражио повишицу, па ни нови уговор с обзиром да му актуелни истиче тек 2021. године.

“Неки су људи писали о јефтином Рамосу и томе да жели да заради више новца. А ја се женим за две недеље и само сам хтео да рачистимо ситуацију. Да, била је понуда из Кине, нећу да лажем, и да се нисам осетио пожељним овде била би то алтернатива, али ниједног тренутка нисам размишљао о томе да идем због пара”, категорички ће Рамос.

Штавише, тврди да ниједног тренутка није размишљао о одласку уопште, јер је у разговору са председником Флорентином Перезом врло брзо одагнао сумње које су га прогањале. Оне о томе да га Реал више не жели у тиму.

“Било је неких ствари које су ме повредиле, натерале да посумјам, али у таквим ситуацијама је најбоље да поразговарате лицем у лице. Мој однос са Флорентином је као однос оца и сина, а и отац и син се некад посвађају, па све прође за три дана. Жао ми је мало што више не комуницирамо на дневној бази, као некад, али за једно поподне смо све решили кад смо сели очи у очи. Рекао сам председнику да никад не бих отишао у тим који може да игра против Реала. О новцу нисмо ни причали. Играо бих у Реалу и за џабе. Новац ми је секундаран. Ако једног дана и одем отићи ћу зато што ми тело више не дозвољава да играм на врхунском нивоу. А када тај дан и буде дошао желим да изађем на главна врата, са неким пехаром у рукама, јер сматрам да то и заслужујем”, јасан је Рамос.

Ту је ваљда крај спекулацијама о одласку из Реала.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар