Vanredna konferencija Serhija Ramosa...

Da, bila je Kina, ali u Realu bih igrao za džabe! “Ako i odem, izaći ću na glavna vrata”, kaže kapiten Kraljevskog kluba.

Fudbal 31.05.2019 | 09:23
Vanredna konferencija Serhija Ramosa...
Bio bi to košmaran kraj ionako užasne sezone za Kraljevski klub. Serhio Ramos ide i to posle nesuglasica sa predsednikom Florentinom Perezom. Danima su španski mediji najavljivali selidbu 33-godišnjeg defanzivca na Daleki istok, da bi on danas prekinuo sve spekuluacije sazvavši vanrednu konferenciju za novinare na kojoj je jasno rekao: “Ja sam Madridista i želim da karijeru završim u Realu”.

Međutim, priznao je da je nekih nesporazuma bilo, ali kako je podvukao u otvorenom razgovoru sa predstavnicima medija nisu se oni ticali novca – a pojedini tabloidi su toliko insistirali na tome da su čak pisali i kako je Ramosova supruga Pilar Rubio uletela u neke građevinske poslove, ostala bez dozvola i potom napravila tolike dugove da čuveni bračni par nije imao da plati rate kredita?! – već da prosto nije bio uveren da ga Real više želi na stadionu “Santjago Bernabeu”.

Uverava da je zato i samo zato tražio sastanak sa predsednikom Florentinom Perezom, te da nije tražio povišicu, pa ni novi ugovor s obzirom da mu aktuelni ističe tek 2021. godine.

“Neki su ljudi pisali o jeftinom Ramosu i tome da želi da zaradi više novca. A ja se ženim za dve nedelje i samo sam hteo da račistimo situaciju. Da, bila je ponuda iz Kine, neću da lažem, i da se nisam osetio poželjnim ovde bila bi to alternativa, ali nijednog trenutka nisam razmišljao o tome da idem zbog para”, kategorički će Ramos.

Štaviše, tvrdi da nijednog trenutka nije razmišljao o odlasku uopšte, jer je u razgovoru sa predsednikom Florentinom Perezom vrlo brzo odagnao sumnje koje su ga proganjale. One o tome da ga Real više ne želi u timu.

“Bilo je nekih stvari koje su me povredile, naterale da posumjam, ali u takvim situacijama je najbolje da porazgovarate licem u lice. Moj odnos sa Florentinom je kao odnos oca i sina, a i otac i sin se nekad posvađaju, pa sve prođe za tri dana. Žao mi je malo što više ne komuniciramo na dnevnoj bazi, kao nekad, ali za jedno popodne smo sve rešili kad smo seli oči u oči. Rekao sam predsedniku da nikad ne bih otišao u tim koji može da igra protiv Reala. O novcu nismo ni pričali. Igrao bih u Realu i za džabe. Novac mi je sekundaran. Ako jednog dana i odem otići ću zato što mi telo više ne dozvoljava da igram na vrhunskom nivou. A kada taj dan i bude došao želim da izađem na glavna vrata, sa nekim peharom u rukama, jer smatram da to i zaslužujem”, jasan je Ramos.

Tu je valjda kraj spekulacijama o odlasku iz Reala.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar