Лавров: САД желе војну доминацију

Министар иностраних послова Русије Сергеј Лавров истакао је данас како акције САД у сфери контроле наоружања, указују на њихову жељу да уклоне препреке на путу остварења своје апсолутне војне доминације у свијету.  

Свијет 30.05.2019 | 12:21
Лавров: САД желе војну доминацију
– Посебне ризике сноси разлагање механизама контроле наоружања које је Вашингтон почео како би уклонио препреке на путу апсолутне војне доминације било гдје у свијету – рекао је Лавров на састанку руских и јапанских министара иностраних послова и министара одбране у Токију.

(Тањуг)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

израелац

30.05.2019 11:17

па нормално да САД који су Америчка нација или ти наднација која је састављена од разних народа свијета који у њој живе и имају Један свијетски поредак, и то пише на 1 долару... и САД је масонска творевина која томе служи и држи свијетски монетарни фонд и ми то све знамо.. Ал немамо појма шта дивљи руси желе од свијета? имају и руси неких квалитета као нација ал не могу да својим национализмом воде свијетски поредак јер би то био фашизам новог доба.. и то бијели расизам... значи добро јутро Лаврове стара комуњаро.. вољели смо ми комунизам ал прошао воз... и комунизам и капитализам злоупотребљавају природне ресурсе и загађују планету... један и други у експлатишу маxумално и загађују.. будућност је мултикултурална и еколошка... а вама је вријеме да легнете да спавате...

ОДГОВОРИТЕ