Lavrov: SAD žele vojnu dominaciju

Ministar inostranih poslova Rusije Sergej Lavrov istakao je danas kako akcije SAD u sferi kontrole naoružanja, ukazuju na njihovu želju da uklone prepreke na putu ostvarenja svoje apsolutne vojne dominacije u svijetu.  

Svijet 30.05.2019 | 12:21
Lavrov: SAD žele vojnu dominaciju
– Posebne rizike snosi razlaganje mehanizama kontrole naoružanja koje je Vašington počeo kako bi uklonio prepreke na putu apsolutne vojne dominacije bilo gdje u svijetu – rekao je Lavrov na sastanku ruskih i japanskih ministara inostranih poslova i ministara odbrane u Tokiju.

(Tanjug)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

izraelac

30.05.2019 11:17

pa normalno da SAD koji su Američka nacija ili ti nadnacija koja je sastavljena od raznih naroda svijeta koji u njoj žive i imaju Jedan svijetski poredak, i to piše na 1 dolaru... i SAD je masonska tvorevina koja tome služi i drži svijetski monetarni fond i mi to sve znamo.. Al nemamo pojma šta divlji rusi žele od svijeta? imaju i rusi nekih kvaliteta kao nacija al ne mogu da svojim nacionalizmom vode svijetski poredak jer bi to bio fašizam novog doba.. i to bijeli rasizam... znači dobro jutro Lavrove stara komunjaro.. voljeli smo mi komunizam al prošao voz... i komunizam i kapitalizam zloupotrebljavaju prirodne resurse i zagađuju planetu... jedan i drugi u eksplatišu maxumalno i zagađuju.. budućnost je multikulturalna i ekološka... a vama je vrijeme da legnete da spavate...

ODGOVORITE