Вријеме је за купаћи костим

На прагу смо још једне љетне сезоне. Иако временске прилике не дозвољавају да се уживимо у љетни филм, једно је сигурно, а то је да оно стиже И календарски за који дан И да су многи већ резервисали љетовања, а они који нису, свакако планирају одлазак на базен или до неког купалишта.

Мода и љепота 30.05.2019 | 11:37
Вријеме је за купаћи костим
Купаћи костим ће бити неопходан било гдје да идете, а ове године очекује вас права експлозија боја И дезена.  Како су купаћи синоним за ведрину, веселе боје И море, тако су И дизајнери водили рачуна о томе да И модели И дезени асоцирају на одмор, безбрижност И уживање.

Црвени, корални, розе, плави, жути, те класични црни И бијели модели биће актуелни И ове сезоне. Генерално за купаће костиме И нема посебног правила И тренда јер се сваке године производе у свим бојама, како би задовољили све укусе. Оно што је карактеристично за ову годину јесте ипак доминација цвјетног узорка И купаћих који асоцирају на пјешчане плаже И тиркизно море И које када обучете имате осјећај да сте на неком егзотичном мјесту.

Ту су И они са додацима који изгледају као нека врста накита, те су ресе, перле, И остали украси И ове сезоне обогатили изглед купаћих костима.

Ту су И они са додацима златних елемената И мотива, које ће такође бити хит сезоне.

Што се модела тиче за дводјелне купаће костиме, можете бирати између бикини варијанте, обичних класичних купаћих костима, затим оних којима се могу скинути бретеле, И који неће остављати трагове приликом сунчања. Волани на купаћим костимима актуелни су И ове сезоне, а посебно је модеран модел који иде на једно раме.

Једнодијелни купаћи костими хит су И ове сезоне. Дубоко сјечени, на једно раме, без бретела као И они са прорезима са стране И даље су актуелни, те ће обиљежити И ову сезону пред нама.

Уз све ово потртебна вам је торба у коју ћете смјестити све што вам је потребно за плажу, довољно велика за све што вам је потребно, али И оно што вам не треба, али да се нађе на плажи, те тако можете изабрати неку која вам се слаже уз дезен купаћег, или изаврати неку која вам може послужити да је носите И ван плаже.

И на крају како бисте се заштитили од сунца И безбједно уживали на плажи или базену, потребан вам је шешир широког обода, који уз крему за сунчање мора бити саставни дио ваше опреме за плажу.



БН ТВ

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Серајлија

31.05.2019 08:49

Ово није за федерацију тамо се "модерне "жене сакривају

ОДГОВОРИТЕ