Зашто жене воле старије мушкарце

Велики је број жена које се одлучују на везе и брак са старијим мушкарцима, а стручњаци су за Бригхт Сиде открили низ разлога зашто се ово дешава.

Забава 30.05.2019 | 11:12
Зашто жене воле старије мушкарце
Један од главних разлога јесте чињеница да су старији мушкарци много зрелији од млађих. Млађи мушкарци често проводе доста времена истражујући свијет, откривајући нове ствари, те се труде схватити шта желе урадити, док су старији тај дио завршили и имају више времена за озбиљније кораке као што су оснивање породице и каријера.

Многобројна истраживања доказала су да су старији мушкарци много интелигентнији него млађи, а заслуга за то припада њиховом већем броју животних искустава. Жене потврђују резултате овог истраживања додавши како су сигурне како су старији мушкарци прошли кроз велики број животних искустава која су их очврснула и научила многе лекције, те како се све то може видјети у њиховом понашању и причи.

Старији мушкарци знају шта желе, стабилнији су и имају мање "нереда" у свом животу. Не желе трошити ничије вријеме са беспотребним игрицама и не сраме се питати људе за савјет или помоћ ако им то затреба.

Већина жена жели бити финансијски осигурана. Када оснивају породицу, желе бити сигурне да ће имати довољно средстава да себи и својој породици омогуће све што им буде потребно. Старији мушкарци су и у овом дијелу много напреднији него млађи, јер је врло вјероватно да већ имају стабилну финансијску ситуацију, добру каријеру, док се млађи још увијек морају остварити гледе каријере, новца и сличних ствари.

Многа истраживања показала су да старији мушкарци више помажу женама у кући, било да је у питању једноставно прање суђа или нека друга обавеза. Они имају више искуства у везама и често имају више знања о томе шта и како жене желе.

Напослијетку, старији партнери улијевају својим партнерицама осјећај сигурности, како емотивне тако и финансијске. Стабилнији су те се не боје рећи шта мисле и осјећају.

(Клиx)

Коментари / 0

Оставите коментар