Дегенек нема дилему: Вратио бих се у Звезду!

Ако су врата за мене отворена. . .  "Та моја књига о Црвеној звезди још није завршена, барем не онако како сам ја замислио", поручује одлични дефанзивац.

Фудбал 30.05.2019 | 13:48
Дегенек нема дилему: Вратио бих се у Звезду!
Црвена звезда је овог лета желела да ангажује штопера по моделу Милоша Дегенека, а како ствари стоје могла би да покуша да врати репрезентативца Аустралије у своје редове. Темпераментни штопер не крије да има жељу да заигра поново на стадиону Рајко Митић, пошто, како каже, није рекао своју последњу реч у Црвеној звезди.

Прошле зиме је прешао у Ал Хилал за обештећење од 3.600.000 евра, уз позамашне личне услове, али је на крају отишао мимо своје воље.

"Плакао сам кад сам потписао уговор вративши се у хотел. Иако је уговор био из снова, мени је било много тешко што идем из Звезде. Тако се десило. Било ми је криво што нећу узети титулу и радовати се са навијачима. Опет ово је било ново искуство за мене. Знам да су навијачи били против тога да ме продају. Видели су да сам гинуо на терену, али такав је мој карактер, не могу другачије. Мени је драго када ме у Београду људи зауставе, похвале, кажу лепу реч, сликају се са мном. Онда знаш за шта си играо, да си урадио нешто добро за Црвену звезду", поручио је Дегенек за Курир.

Одлични дефанзивац одиграо је 33 утакмице за пет месеци у црвено-белом дрес, био је буквално незамењив. Такође, његова енергија погурала је екипу Владана Милојевића у историјској утакмици у Салцбургу, а онда је стигла и велика победа над Ливеропулом. Црвено-бели за њега нису успели да пронађу адекватну замену ових месеци, али он то не жели да коментарише.

"Не знам! Не могу ја да одговорим на то. То је за стручњаке и тренере. Момци су одиграли фенонемалну сезону, узели титулу, а то је најважније. Одушевио ме је Бабић, био је сјајан, Милуновић се добро снашао, а Вујадин је и поред неколико проблема показао зашто је стуб екипе и капитен".

Прича се да бисте могли да се вратите у Црвену звезду. Хоће ли се то десити?

"Нисам рекао своју последњу реч у Црвеној звезди. Ја бих волео да се вратим... Ако су врата за мене отворена. Та моја књига о Црвеној звезди још није завршена, барем не онако како сам ја замислио. Нисам завршио и нисам остварио све што сам хтео у Црвеној звезди. Боже здравља и среће. Нико од нас не може да предвиди судбину. Само Бог зна шта ће да се деси...", поручије Дегенек.

УСКОРО ПОНУДА ЗА РАНЂЕЛОВИЋА

Како пише Журнал, Црвена звезда би ускоро могла да пошаље и званичну понуду за првотимца Олимпијакоса Лазара Ранђеловића. Одлични офанзивни везиста био је изузетно запажен прошле сезоне у дресу Радничког из Ниша, па црвено-бели верују да би могао да буде право решење за место левог крила, с обзиром да је на њему принудно у финишу сезоне играо Мирко Иванић.

Ранђеловић је под уговором са клубом из Пиреја, па ће црвено-бели покушати да га доведу на једногодишњу позајмицу, уз право откупа на крају следеће сезоне. Журнал наводи и да није искључено да црвено-бели понуде новац за позајмицу, с обзиром да им је неопходан играч таквог профила.

Брзоноги везиста је прошле сезоне одиграо 40 утакмица за Раднички и постигао седам голова уз чак 12 асистенција.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар