БиХ не смије пропустити шансу

Министар Црнадак је, током разговора са шефом Канцеларије Савјета Европе у БиХ поново позвао руководство Парламентарне скупштине БиХ да именује делегацију до засједања Парламентарне скупштине Савјета Европе 24. јуна, како не би била пропуштена и нова прилика за учешће у раду те међународне организације.

Босна и Херцеговина 29.05.2019 | 15:09
БиХ не смије пропустити шансу
Министар иностраних послова БиХ Игор Црнадак разговарао је данас у Сарајеву са шефом Канцеларије Савјета Европе у БиХ Драгославом Штефанеком.

Главна тема разговора била је пропуштање рока за именовање парламентарне делегације БиХ у Парламентарној скупштини Савјета Европе и нова шанса коју је БиХ добила за именовање састава делегације до јунске сједнице тог тијела.

Министар Црнадак је, током разговора са шефом Канцеларије Савјета Европе у БиХ, поново позвао руководство Парламентарне скупштине БиХ да именује делегацију до засједања Парламентарне скупштине Савјета Европе 24. јуна, како не би била пропуштена и нова прилика за учешће у раду те међународне организације.

Током разговора, саговорници су се сагласили да је сарадња Савјета Европе и БиХ добра у свим сегментима, због чега је потребно задржати и добру парламентарну сарадњу, саопштено је из МИП БиХ.

БН ТВ

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Ми

29.05.2019 15:45

Који цемо мој ми тамо, нико нас не зарезује низаста. Виде људи све цим виде представнике

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

29.05.2019 16:39

Немој тако, мозда им треба неко да разноси папире и фласице са фласираном водом.

Name

Да

29.05.2019 17:42

Овај нас гледа у Европу,а оде у Африку.

Name

Директ

29.05.2019 20:12

Није ни прва ни посљедња који смо пропустили и који цемо пропустити. :)))

ОДГОВОРИТЕ