BiH ne smije propustiti šansu

Ministar Crnadak je, tokom razgovora sa šefom Кancelarije Savjeta Evrope u BiH ponovo pozvao rukovodstvo Parlamentarne skupštine BiH da imenuje delegaciju do zasjedanja Parlamentarne skupštine Savjeta Evrope 24. juna, kako ne bi bila propuštena i nova prilika za učešće u radu te međunarodne organizacije.

Bosna i Hercegovina 29.05.2019 | 15:09
BiH ne smije propustiti šansu
Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak razgovarao je danas u Sarajevu sa šefom Кancelarije Savjeta Evrope u BiH Dragoslavom Štefanekom.

Glavna tema razgovora bila je propuštanje roka za imenovanje parlamentarne delegacije BiH u Parlamentarnoj skupštini Savjeta Evrope i nova šansa koju je BiH dobila za imenovanje sastava delegacije do junske sjednice tog tijela.

Ministar Crnadak je, tokom razgovora sa šefom Кancelarije Savjeta Evrope u BiH, ponovo pozvao rukovodstvo Parlamentarne skupštine BiH da imenuje delegaciju do zasjedanja Parlamentarne skupštine Savjeta Evrope 24. juna, kako ne bi bila propuštena i nova prilika za učešće u radu te međunarodne organizacije.

Tokom razgovora, sagovornici su se saglasili da je saradnja Savjeta Evrope i BiH dobra u svim segmentima, zbog čega je potrebno zadržati i dobru parlamentarnu saradnju, saopšteno je iz MIP BiH.

BN TV

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Mi

29.05.2019 15:45

Koji cemo moj mi tamo, niko nas ne zarezuje nizasta. Vide ljudi sve cim vide predstavnike

ODGOVORITE
Name

Direkt

29.05.2019 16:39

Nemoj tako, mozda im treba neko da raznosi papire i flasice sa flasiranom vodom.

Name

Da

29.05.2019 17:42

Ovaj nas gleda u Evropu,a ode u Afriku.

Name

Direkt

29.05.2019 20:12

Nije ni prva ni posljednja koji smo propustili i koji cemo propustiti. :)))

ODGOVORITE