Бајерн званично понудио 80.000.000 за Дибалу!

Јуве тражи 100. 000. 000 због Сергеја! Комбинације, комбинације. . .

Фудбал 29.05.2019 | 20:06
Бајерн званично понудио 80.000.000 за Дибалу!
Јувентус и Сергеј Милинковић Савић. Прича која још чека свој хепиенд растегла се на два лета, у којима је Стара дама успела да договори услове сарадње с играчем, али не и његовим клубом. Лацио, тачније његов први човек Клаудио Лотито и даље не диже рампу за трансфер који се чека више од годину дана, мада сада више изгледа да стари лисац више тврди пазар, него што категорички одбија да седне за исти преговарачки сто с Јувентусом.

Уместо 150.000.000 евра прошле године, сада је у игри знатно нижа цена, али опет довољно велика да би се о њој ипак озбиљно размислило. Додуше, варира између 60.000.000 и 100.000.000 евра и то је практично једини камен спотицања на Јувентусовом путу ка реализацији толико ишчекиваног трансфера. Због тога се осмоструки узастопни шампион Италије спрема за најгоре, а нада најбољем, вођеном оном старом изреком. Милански дневник Коријере дела Сера је у ауторском тексту обрадио тему Милинковић Савићевогтрансфера у Јувентус кроз призму још једног посла који би могао да се догоди овог лета - преласка Паула Дибале у Бајерн. 

Према наводима поменутог листа, Бајерн је Јувентусу доставио званичну понуду од 80.000.000 евра за аргентинског крилног нападача, међутим из Торина је моментално стигао негативни одговор, пошто торински гигант тражи 20.000.000 евра преко те суме. Разлог - Јувентус жели да се финансијски наоружа како би могао да изађе пред црту Лацију. Нема информација о томе да ли ће Бајерн наставити са преговорима за Дибалу, али је чињеница да у Минхену сада свим силама траже наследнике за легендарни тандем Робери. Франк Рибери и Арјен Робен одлазе, што оставља слободан простор на оба бока, а од раније већ постоји листа потенцијалних наследника... Дибала је неко ко је Бајерну интересантан још из времена када је Карло Анћелоти био на Алијанц Арени, али тада је Јувентус категорички одбијао да разговара о могућем трансферу. 

Ствари су се драстично промениле током сезоне, пошто је Макс Алегри готово потпуно скрајнуо Дибалу из тима и обезвреднео његову улогу. Сада је Дибала негде у сивој зони. Алегри је отишао, чека се нови тренер како би се видело да ли за Аргентинца има будућности у Торину или не. Јувентус не би да прода Дибалу, али ако би Бајерн био вољан да оде до жељених 100.000.000 евра, Бјанконери би направили изузетак пошто већ имају договор с Сергејем.

Што се Милинковић Савића тиче, детаљи су већ познати. У Јувентусу га чека петогодишњи уговор вредан 25.000.000 евра, а годишња плата биће му за два милиона већа од оне у Риму. Само је потребно да се све коцкице поклопе. Да ли је баш Дибала та коцкица која недостаје?

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар