Ливерпул се и даље сјећа Београда...!

Звезда је била шут у задњицу! Како је Јирген Клоп реаговао на пораз у Љутице Богдана?

Фудбал 29.05.2019 | 15:44
Ливерпул се и даље сјећа Београда...!
Ливерпул се спрема за друго узастопно финале Лиге шампиона. Редси су, сасвим заслужено, стигли до завршне представе пошто су елиминисали Порто, Бајерн и Барселону. Међутим, имала је екипа Јиргена Клопа и црне тренутке.

Црвена звезда је 6. новембра надиграла и победила финалисту Лиге шампиона на београдској Маракани. Била је то ноћ коју на Енфилд Роуду и даље памте. Јесу били Редси испод нивоа, али српски шампион је био изванредан и на крилима Милана Павкова забележио тријумф. Један од највећих светских клубова имао је само три шансе и постао жртва најблиставије Звездине ноћи у новијој историји. 

„Када ме људи питају како је Јирген Клоп реаговао после таквог пораза вероватно очекују да кажем како је вриштао, викао и полудео од беса. Међутим, једноставно није било тако. Просто, Јирген Клоп није такав човек, иако смо заслужили критике“, рекао је везиста Ливерпула Хендерсон у интервју за Дејли мејл.

После тог дуела на Маракани Ливерпул је савладао Наполи и пласирао се у наредну рунду. Довољно за закључак да су на Енфилду извукли поуке.

„Клоп је такав. Увек сачека дан или два, и онда направи мирну анализу. Још једном погледамо утакмицу и видимо где смо грешили. Међутим, да будемо поштени, знали смо да смо против Црвене звезде били јако лоши. Одиграли смо испод наших стандарда. Одиграли смо без интензитета и ритма. То уопште није било добро. Звезда је била класичан ударац у задњицу“, јасан је један од најстандарднијих играча Ливерпула.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар