Новак је поломио више рекета од мене!

Беноа Пер, 38. тенисер света, причао је за француски Л'Екип о досадашњем делу каријере и негативном медијском светлу у којем је представљен.

Тенис 29.05.2019 | 14:47
Новак је поломио више рекета од мене!
Пер, којим су многи предвиђали велику каријеру, недавно је освојио турнир у Лиону и у добром расположењу дошао је на Ролан Гарос.

"Морате да разумете да појединим тенисерима није цео живот тенис. Некима је приоритет само 'тенис, тенис и тенис', а некима попут Кирјоса и Фоњинија је потпуно другачије. Срећни смо када изађемо напоље и попијемо пиће. Са Ником сам изашао два или три пута у ноћни провод и сјајно смо се провели", рекао је Пер и додао:

"Веома сам срећан са својим животом. Неко ће рећи да сам упропастио таленат, пошто нисам био у топ 10, али мислим да имам добру каријеру".

Током каријере Пер је познат по бурном темпераменту.

"Сви који ме знају кажу да сам добар и тих момак, али ме прати та негативна слика као тенисера који 'пени' све време. Људи као да чекају да бацим рекет и онда кажу – 'то је Беноа којег знамо...'. Не, то се дешава свима. Погледајте Новака, он је поломио више рекета од мене, много више. Али нећемо то да узмемо за зло... Био сам мирнији ове године од Новака", каже Пер.

Пер је у првом колу Ролан Гароса савладао Маријуш Копила, а у другом се састаје са сународником Пјер-Игом Ербером.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар