Novak je polomio više reketa od mene!

Benoa Per, 38. teniser sveta, pričao je za francuski L'Ekip o dosadašnjem delu karijere i negativnom medijskom svetlu u kojem je predstavljen.

Tenis 29.05.2019 | 14:47
Novak je polomio više reketa od mene!
Per, kojim su mnogi predviđali veliku karijeru, nedavno je osvojio turnir u Lionu i u dobrom raspoloženju došao je na Rolan Garos.

"Morate da razumete da pojedinim teniserima nije ceo život tenis. Nekima je prioritet samo 'tenis, tenis i tenis', a nekima poput Kirjosa i Fonjinija je potpuno drugačije. Srećni smo kada izađemo napolje i popijemo piće. Sa Nikom sam izašao dva ili tri puta u noćni provod i sjajno smo se proveli", rekao je Per i dodao:

"Veoma sam srećan sa svojim životom. Neko će reći da sam upropastio talenat, pošto nisam bio u top 10, ali mislim da imam dobru karijeru".

Tokom karijere Per je poznat po burnom temperamentu.

"Svi koji me znaju kažu da sam dobar i tih momak, ali me prati ta negativna slika kao tenisera koji 'peni' sve vreme. Ljudi kao da čekaju da bacim reket i onda kažu – 'to je Benoa kojeg znamo...'. Ne, to se dešava svima. Pogledajte Novaka, on je polomio više reketa od mene, mnogo više. Ali nećemo to da uzmemo za zlo... Bio sam mirniji ove godine od Novaka", kaže Per.

Per je u prvom kolu Rolan Garosa savladao Marijuš Kopila, a u drugom se sastaje sa sunarodnikom Pjer-Igom Erberom.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar