Нова Томићева шарада на Ролан Гаросу!

Кад нема Ника Киријоса, довољан је и Бернард Томић да ствари на Ролан Гаросу постану забавне. Или, можда баш не, зависи како се гледа.

Тенис 29.05.2019 | 14:09
Нова Томићева шарада на Ролан Гаросу!
Мушичави Аустралијанац је поражен на старту турнира од Американца Тејлора Фрица, 6:1, 6:4, 6:1, али оно што је било занимљивије од самог меча био је његов прес.

Да ли љут на неког или не, или можда зато што му је просто дошла "жута минута", Бернард је на чак 14 питања одговорио обичном простом или простопроширеном реченицом.

Оно што је наравно, можда погодило Французе је то што је рекао да Ник Киријос био у праву за све што је рекао о Ролан Гаросу. Ово су били само неки одговори на новинарска питања.

"Па, нисам играо добро".

"Не могу да се сетим".

"Знам многе играче који мрзе шљаку и који је воле".

"То није питање за мене".

"Сагласан сам са Ником".

"Да".

"Рекао сам да сам сагласан. Ви све знате".

"Идем у хотел".

"Моји идоли нису из тениса".

"Сигурно"....

Класична Томићева шарада. Новинари су покушавали упорно да исцеде бар неки дужи одговор, али њему није било до приче. Ово му је био најдужи одговор и то на питање шта се десило на крају меча, тачније на меч лопти, да ли је помислио да је лоптица ушла у терен.

"Да, мислио сам да је меч готов...Мислио сам да је било лепо да му дам поен, тако сам се осећао. У реду. Поновили смо га".

Дакле, када нема Киријоса, Киријос је на неки начин ту. И има истомишљенике.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар