Nova Tomićeva šarada na Rolan Garosu!

Kad nema Nika Kirijosa, dovoljan je i Bernard Tomić da stvari na Rolan Garosu postanu zabavne. Ili, možda baš ne, zavisi kako se gleda.

Tenis 29.05.2019 | 14:09
Nova Tomićeva šarada na Rolan Garosu!
Mušičavi Australijanac je poražen na startu turnira od Amerikanca Tejlora Frica, 6:1, 6:4, 6:1, ali ono što je bilo zanimljivije od samog meča bio je njegov pres.

Da li ljut na nekog ili ne, ili možda zato što mu je prosto došla "žuta minuta", Bernard je na čak 14 pitanja odgovorio običnom prostom ili prostoproširenom rečenicom.

Ono što je naravno, možda pogodilo Francuze je to što je rekao da Nik Kirijos bio u pravu za sve što je rekao o Rolan Garosu. Ovo su bili samo neki odgovori na novinarska pitanja.

"Pa, nisam igrao dobro".

"Ne mogu da se setim".

"Znam mnoge igrače koji mrze šljaku i koji je vole".

"To nije pitanje za mene".

"Saglasan sam sa Nikom".

"Da".

"Rekao sam da sam saglasan. Vi sve znate".

"Idem u hotel".

"Moji idoli nisu iz tenisa".

"Sigurno"....

Klasična Tomićeva šarada. Novinari su pokušavali uporno da iscede bar neki duži odgovor, ali njemu nije bilo do priče. Ovo mu je bio najduži odgovor i to na pitanje šta se desilo na kraju meča, tačnije na meč lopti, da li je pomislio da je loptica ušla u teren.

"Da, mislio sam da je meč gotov...Mislio sam da je bilo lepo da mu dam poen, tako sam se osećao. U redu. Ponovili smo ga".

Dakle, kada nema Kirijosa, Kirijos je na neki način tu. I ima istomišljenike.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar