Најиновативнија банка - Сбербанка

Магазин „Глобал Финанце“ је прогласио Сбербанку најиновативнијом банком у Централној и Источној Европи (ЦЕЕ). Банке које су се учествовале у овој номинацији оцијењене су према критеријумима као што су активно коришћење савремених технологија и најновијих приступа за пружање услуга клијентима.

Република Српска 29.05.2019 | 11:14
Најиновативнија банка - Сбербанка
Сбербанк је у врху номинације након презентације својих пет иновативних пројеката:

Дијалози у Сбербанци - јединствена банкарска услуга која клијентима омогуц́ава да лако комуницирају једни с другима и шаљу новац, наљепнице и е-разгледнице у „цхат“ формату.

Појединачна претрага у „Сбербанк Онлине“ - ово рјешење засновано је на машинском учењу и пружа корисницима персонализоване резултате, чиме им помаже да брзо пронађу оно што им је потребно.

„Сбербанк Онлине“ платформа која омогуц́ава неограниченом броју независних тимова да истовремено развијају мобилну апликацију и „wеб“ верзије „Сбербанк Онлине“.

Корпоративна платна картица - прва корпоративна платна картица на тржишту за мала предузец́а са продуженим грејс периодом за куповину робе и услуга од партнера банке.

Контролна табла екосистема у свеканалној навигаторској платформи која омогуц́ава корисницима да прате испуњавање кључних финансијских и нефинансијских показатеља и анализирају инвестиције и имплементације пословних планова са прегледом за компаније из Сбербанк екосистема.

Јосепх Гиаррапуто, издавач часописа Глобал Финанце - Финансијске институције које су примиле награде „Глобал Финанце с Тхе Инноваторс 2019“. мајсторски руше баријере како би ослободиле креативно размишљање. Они су поставили стандарде за коришћење креативних приступа корисним производима и рјешењима. 

Побједнике је одабрао редакцијски тим „Глобал Финанце“ часописа заједно са реномираним новинарима који прате иновације банкарског сектора.

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

свети руси

29.05.2019 12:25

Када це наси руси вратити 622 милиона пореза рафинерије?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

29.05.2019 13:11

Када Додик једнога дана изгуби изборе, све це доци на наплату и то са каматом.

Name

ре.Директ

29.05.2019 13:33

Све цемо ми то платити, народ це платити тако је укалкулисано, неце руси сигурно. Пропаст