Najinovativnija banka - Sberbanka

Magazin „Global Finance“ je proglasio Sberbanku najinovativnijom bankom u Centralnoj i Istočnoj Evropi (CEE). Banke koje su se učestvovale u ovoj nominaciji ocijenjene su prema kriterijumima kao što su aktivno korišćenje savremenih tehnologija i najnovijih pristupa za pružanje usluga klijentima.

Republika Srpska 29.05.2019 | 11:14
Najinovativnija banka - Sberbanka
Sberbank je u vrhu nominacije nakon prezentacije svojih pet inovativnih projekata:

Dijalozi u Sberbanci - jedinstvena bankarska usluga koja klijentima omogućava da lako komuniciraju jedni s drugima i šalju novac, naljepnice i e-razglednice u „chat“ formatu.

Pojedinačna pretraga u „Sberbank Online“ - ovo rješenje zasnovano je na mašinskom učenju i pruža korisnicima personalizovane rezultate, čime im pomaže da brzo pronađu ono što im je potrebno.

„Sberbank Online“ platforma koja omogućava neograničenom broju nezavisnih timova da istovremeno razvijaju mobilnu aplikaciju i „web“ verzije „Sberbank Online“.

Korporativna platna kartica - prva korporativna platna kartica na tržištu za mala preduzeća sa produženim grejs periodom za kupovinu robe i usluga od partnera banke.

Kontrolna tabla ekosistema u svekanalnoj navigatorskoj platformi koja omogućava korisnicima da prate ispunjavanje ključnih finansijskih i nefinansijskih pokazatelja i analiziraju investicije i implementacije poslovnih planova sa pregledom za kompanije iz Sberbank ekosistema.

Joseph Giarraputo, izdavač časopisa Global Finance - Finansijske institucije koje su primile nagrade „Global Finance s The Innovators 2019“. majstorski ruše barijere kako bi oslobodile kreativno razmišljanje. Oni su postavili standarde za korišćenje kreativnih pristupa korisnim proizvodima i rješenjima. 

Pobjednike je odabrao redakcijski tim „Global Finance“ časopisa zajedno sa renomiranim novinarima koji prate inovacije bankarskog sektora.

(BN)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

sveti rusi

29.05.2019 12:25

Kada ce nasi rusi vratiti 622 miliona poreza rafinerije?

ODGOVORITE
Name

Direkt

29.05.2019 13:11

Kada Dodik jednoga dana izgubi izbore, sve ce doci na naplatu i to sa kamatom.

Name

re.Direkt

29.05.2019 13:33

Sve cemo mi to platiti, narod ce platiti tako je ukalkulisano, nece rusi sigurno. Propast