Знам ко је аутор моје оптужнице

Србија 29.05.2019 | 09:56
Знам ко је аутор моје оптужнице
Пензионисани генерал Љубиша Диковић изјавио је да га не чуди да се у јеку припрема за суђење албанским терористима из ОВК поново потеже питање његове наводне одговорности за злочине. 

Поводом информација да је косовско правосуђе припремило оптужницу за наводне ратне злочине против бившег начелника Генералштаба војске Србије, он за Новости каже да јединице којима је командовао нису починиле никакав ратни злочин.

Додаје и да је један од приоритетних задатака током ратних дејстава била брига о локалном становништву и избеглицама. 

– Колико смо за вријеме рата на КиМ водили рачуна о албанским цивилима, требало би да ми подигну споменик, а не оптужницу – рекао је Диковић.

Како каже, током бомбардовања у СРБИЦИ је било и до 15.000 Албанаца који су сви били збринути, нахрањени, снабдијевени лијековима.

– Ништа им није фалило, третирали смо их боље него сопствене војнике. Жалости ме што је та оптужница писана у Београду. Знамо добро ко је аутор – каже Диковић. 

(Тањуг)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

рациц

29.05.2019 09:12

Нас Србе уце да када нам непријатељ удари самар ми не треба да узврацамо истом мјером вец треба да окренемо други образ и цекамо следеци ударац ? Такво уцење нас је и довело ту гдје се данас налазимо, удара нас ко стигне, од страних непријатеља до домаце похлепне неморалне багре, а ми Срби трпимо и цутимо ..., цекамо правду ... и оцигледно пропадамо ? У природи такав принцип не постоји, у природи и по законима природе а самим тим и по Бозијим законима постоји само принцип ОКО ЗА ОКО ЗУБ ЗА ЗУБ, то је принцип по коме су зивјели наси предаци и то је принцип коме треба да се вратимо и принцип кога треба да се дрзимо или нас у супротном неце бити. Долази ново вријеме. Не треба нас бити страх да будемо храбри.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзоо

29.05.2019 09:25

Друзе нико не добије самар док не заслузи. Крени од 1988 па до дана данасњег свугде смо хтели да будемо Аге па неце моци да мозе.

Name

ре.Дзоо

29.05.2019 13:02

Не мозе кмет бити ага никако,...

Name

каплар

29.05.2019 09:59

Ово је високо образован частан официр а не шиптарски терориста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

29.05.2019 13:03

Као и остали високо цасни, сто су осуђени и по затворима. Хиљаде година укупне казне затвора.

Name

Јаффа

29.05.2019 13:25

Ми Срби смо издали сваког искреног патриоту, јер Србима не владају Срби.

ОДГОВОРИТЕ