Италијани пишу: Терзић хоће Коларова у Звезди!

Генерални директор црвено-белих потврдио медијима на "Чизми" да му је амбиција да Александар Коларов заигра на "Маракани".  Терзић: Моја жеља је да се Коларов врати у Звезду! Газета објавила синоћ да би капитен Орлова могао да постане фудбалер српског шампиона овог лета.

Фудбал 29.05.2019 | 08:42
Италијани пишу: Терзић хоће Коларова у Звезди!
Бомбастична вест стиже из Италије.

Александар Коларов (33) могао би да напусти Рому овог лета и појача Црвену звезду, за коју је играо у младим категоријама, објавио је специјализовани портал "Фоотбалл Италиа".

Према писању "Газете дело Спорт", искусни бек разматра своје опције после најављених, радикалних промена на "Олимпику" под вођством клупске легенде, Франческа Тотија.

Актуелни уговор капитена српске репрезентације истиче у јуну 2020. године, а италијански новинари контактирали су генералног директора Црвене звезде, Звездана Терзића.

"За Александра су врата увек отворена и моја је жеља да се врати овде", изјавио је Терзић за "ТелеРадиоСтерео".

Коларов је недавно у интервјуу за "ДАЗН" говорио о одлазећем капитену "вучице" Данијелеу Де Росију, објаснивши да, за разлику од Италијана, он није наступао за клуб за који навија.

"Навијам за Црвену звезду, али нисам имао срећу да заиграм у њој, јер нам се амбиције нису поклопиле. А, он је имао могућност да игра за тим који воли", изјавио је том приликом Коларов.

Искусни бек и Терзић сарађивали су у ОФК Београду током сезоне 2006/07, после које је Коларов прешао у Лацио и почео успешну инострану каријеру, која траје дуже од деценије.

Угледни милански лист пише да капитен Орлова разматра будућност након најава да се у Риму спрема поптуна реконструкција тима и стручног штаба, а како у новембру пуни 34 године не очекује се да му челници Вучице понуде нови уговор. Тренутни споразум са Ромом важи му до јуна 2020. године.   

Овај лист подсећа да иако је почео каријеру у млађим категоријама Црвене звезде, Коларов никада није дебитовао за сениорски тим, а цитира и генералног директора српског шампиона Звездана Терзића који не крије да жели опет да види Коларова у црвено-белом дресу.

"Врата за Александра су увек отворена и моја је жеља да се он врати овде", цитирала је Газета Терзићеву изјаву за римски ТелеРадиоСтерео.

Иначе, менаџер Александра Коларова је чувени Италијан Серђо Берти, а Газета пише и да га на Маракани сматрају идеалном заменом за Милана Родића који би требало да напусти Звезду током летњег прелазног рока.

Газета наводи и да је Коларов расположен за трансфер на Маракану, толико да је говорећи приликом опроштаја саиграча Данијелеа Де Росија претходних дана изјавио:

"Данијеле је био довољно срећан да је читавог живота играо за тим који воли. Волео бих и ја да сам тако могао са Црвеном звездом, али није било услова", подвукао је Коларов.

Ко зна, можда је дошло време...

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар