Italijani pišu: Terzić hoće Kolarova u Zvezdi!

Generalni direktor crveno-belih potvrdio medijima na "Čizmi" da mu je ambicija da Aleksandar Kolarov zaigra na "Marakani".  Terzić: Moja želja je da se Kolarov vrati u Zvezdu! Gazeta objavila sinoć da bi kapiten Orlova mogao da postane fudbaler srpskog šampiona ovog leta.

Fudbal 29.05.2019 | 08:42
Italijani pišu: Terzić hoće Kolarova u Zvezdi!
Bombastična vest stiže iz Italije.

Aleksandar Kolarov (33) mogao bi da napusti Romu ovog leta i pojača Crvenu zvezdu, za koju je igrao u mladim kategorijama, objavio je specijalizovani portal "Football Italia".

Prema pisanju "Gazete delo Sport", iskusni bek razmatra svoje opcije posle najavljenih, radikalnih promena na "Olimpiku" pod vođstvom klupske legende, Frančeska Totija.

Aktuelni ugovor kapitena srpske reprezentacije ističe u junu 2020. godine, a italijanski novinari kontaktirali su generalnog direktora Crvene zvezde, Zvezdana Terzića.

"Za Aleksandra su vrata uvek otvorena i moja je želja da se vrati ovde", izjavio je Terzić za "TeleRadioStereo".

Kolarov je nedavno u intervjuu za "DAZN" govorio o odlazećem kapitenu "vučice" Danijeleu De Rosiju, objasnivši da, za razliku od Italijana, on nije nastupao za klub za koji navija.

"Navijam za Crvenu zvezdu, ali nisam imao sreću da zaigram u njoj, jer nam se ambicije nisu poklopile. A, on je imao mogućnost da igra za tim koji voli", izjavio je tom prilikom Kolarov.

Iskusni bek i Terzić sarađivali su u OFK Beogradu tokom sezone 2006/07, posle koje je Kolarov prešao u Lacio i počeo uspešnu inostranu karijeru, koja traje duže od decenije.

Ugledni milanski list piše da kapiten Orlova razmatra budućnost nakon najava da se u Rimu sprema poptuna rekonstrukcija tima i stručnog štaba, a kako u novembru puni 34 godine ne očekuje se da mu čelnici Vučice ponude novi ugovor. Trenutni sporazum sa Romom važi mu do juna 2020. godine.   

Ovaj list podseća da iako je počeo karijeru u mlađim kategorijama Crvene zvezde, Kolarov nikada nije debitovao za seniorski tim, a citira i generalnog direktora srpskog šampiona Zvezdana Terzića koji ne krije da želi opet da vidi Kolarova u crveno-belom dresu.

"Vrata za Aleksandra su uvek otvorena i moja je želja da se on vrati ovde", citirala je Gazeta Terzićevu izjavu za rimski TeleRadioStereo.

Inače, menadžer Aleksandra Kolarova je čuveni Italijan Serđo Berti, a Gazeta piše i da ga na Marakani smatraju idealnom zamenom za Milana Rodića koji bi trebalo da napusti Zvezdu tokom letnjeg prelaznog roka.

Gazeta navodi i da je Kolarov raspoložen za transfer na Marakanu, toliko da je govoreći prilikom oproštaja saigrača Danijelea De Rosija prethodnih dana izjavio:

"Danijele je bio dovoljno srećan da je čitavog života igrao za tim koji voli. Voleo bih i ja da sam tako mogao sa Crvenom zvezdom, ali nije bilo uslova", podvukao je Kolarov.

Ko zna, možda je došlo vreme...

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar