Серхио Рамос иде у Кину?!

Председник Реала ни да чује!

Фудбал 28.05.2019 | 09:16
Серхио Рамос иде у Кину?!
Љубав између Серхија Рамоса и челника Реал Мадрида је толико пукла, да јој спаса више нема. Капитен Краљевског клуба је толико разочаран и огорчен да је на састанку очи у очи са председником Флорентином Перезом затражио папире да оде из Реала.

Како је објавила Ел Чирингита, а пренели готово сви водећи шпански медији (Мундодепортиво, Ас), на састанку су поред Переза и Рамоса били и брат шпанског фудбалера Рене, који обавља функцију менаџера и његов адвокат Хулио Сен.

Серхио Рамос је рекао председнику Реала да не жели даље да игра за Мадриђане и да жели да као слободан играч оде у Кину, из које је добио озбиљу понуду.

Међутим, Перез је тај захтев капитена одбио. Нејасно је још да ли му уопште неће дозволити одлазак из клуба, пошто Рамос има важећи уговор или га неће пустити без обештећења.

Велики број клубова из Европе се јавио да је заинтересован за капитена Реала када се сазнало да жели да оде из Мадрида, али очигледно је најбоља понуда стигла са Далеког истока.

Штопер Реала је 2005. године дошао у клуб из Севиље и освојио за ових 14 сезона четири Лиге шампиона, четири Примере, три Суперкупа Европе, три Суперкупа Шпаније...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар