Serhio Ramos ide u Kinu?!

Predsednik Reala ni da čuje!

Fudbal 28.05.2019 | 09:16
Serhio Ramos ide u Kinu?!
Ljubav između Serhija Ramosa i čelnika Real Madrida je toliko pukla, da joj spasa više nema. Kapiten Kraljevskog kluba je toliko razočaran i ogorčen da je na sastanku oči u oči sa predsednikom Florentinom Perezom zatražio papire da ode iz Reala.

Kako je objavila El Čiringita, a preneli gotovo svi vodeći španski mediji (Mundodeportivo, As), na sastanku su pored Pereza i Ramosa bili i brat španskog fudbalera Rene, koji obavlja funkciju menadžera i njegov advokat Hulio Sen.

Serhio Ramos je rekao predsedniku Reala da ne želi dalje da igra za Madriđane i da želi da kao slobodan igrač ode u Kinu, iz koje je dobio ozbilju ponudu.

Međutim, Perez je taj zahtev kapitena odbio. Nejasno je još da li mu uopšte neće dozvoliti odlazak iz kluba, pošto Ramos ima važeći ugovor ili ga neće pustiti bez obeštećenja.

Veliki broj klubova iz Evrope se javio da je zainteresovan za kapitena Reala kada se saznalo da želi da ode iz Madrida, ali očigledno je najbolja ponuda stigla sa Dalekog istoka.

Štoper Reala je 2005. godine došao u klub iz Sevilje i osvojio za ovih 14 sezona četiri Lige šampiona, četiri Primere, tri Superkupa Evrope, tri Superkupa Španije...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar